Usein kysytyt kysymykset

Osallistuminen, maksutavat, missä ja miten?

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, lisätietoa maksutavoista, ohjeita koulutukseen osallistumiseen ja muuta yleisinfoa. Jäikö jokin ihmetyttämään? Asiakaspalveluumme saat yhteyden puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla ma-pe klo 8-16. 

Ilmoittautuminen, maksaminen ja osallistuminen

Kuinka ilmoittaudun koulutukseen?

Tästä linkistä löydät pdf-tiedoston, jossa on kuvalliset ohjeet ilmoittautumiseen, maksamiseen ja tilauksen viimeistelyyn kesäyliopiston oppilaitosrekisteriin.

Mitä maksutapoja voin valita?

Valittavanasi on Paytrail-maksupalvelun monipuoliset maksutavat. Voit myös valita maksutavaksi laskutuksen (yrityksille 5,90 €, kuluttajille 0 €), jolloin saat laskun vasta koulutuksen alkaessa.

Jos valitset maksutavaksi tarjoamme laskutuksen ja ko. koulutus on yli 250 € arvoinen, voit maksaa erissä koulutuksen tiedoissa ilmoitetun maksusuunnitelman mukaisesti. Tässä tapauksessa, sinulle lähetetään yksi lasku koulutuksen alkaessa. Lasku sisältää maksusuunnitelman mukaiset maksuerät ja eräpäivät. Sinulle ei lähetetä muistutuksia, huolehdithan itse maksusuunnitelman eräpäivistä. Huomioithan, että lasku tulee sinulle Mediatilit Oy:sta.

Halutessasi lisätietoa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Paytrailin maksutavat:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley
3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Miten toimin, jos en voikaan osallistua?

Ilmoittautumisen yhteydessä saat luettavaksi peruutusehdot, tutustuthan niihin huolellisesti. Voit perua ilmoittautumisesi kuluitta koulutuksen tiedoissa näkyvään viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulle ilmenee esteitä.

Mistä löydän peruutusehdot?

Löydät peruutus- ja verkkokauppaehdot tästä linkistä: Peruutus- ja verkkokauppaehdot

Milloin saan osallistumisohjeet ja lisätietoa?

Saat koulutuskohtaiset osallistumisohjeet sähköpostitse ilmoittaumisajan päättymisen jälkeen. Nonstop-koulutusten osalta, olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa tai koulutuksen tiedoissa mainitun ajan puitteissa.

Voinko ostaa koulutuksen, kurssin tai tuotteen lahjaksi?

Ostaessa lahjaksi, lisää haluamasi palvelu tai tuote ostoskoriin ja täytä lahjansaajan tiedot (ostajan tiedot). Täytä maksajan tiedot sille varattuun kohtaan. Jos haluat tilata sähköisen lahjakortin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 Kuinka osallistun etäopetukseen?

Mitä tarvitsen?

  • Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
  • Tarvitset lisäksi mikrofonikuulokkeet ja halutessasi kameran, tarkastathan ennakkoon laitteesi varustetason.
  • Etäopetukseen voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa.
  • Henkilökuntamme on läsnä ja apuna!

Onko saatavillani tallenne?

  • Tarkastathan koulutuksen tiedoista tai asiakaspalvelusta.
  • Etäkoulutuksen päätyttyä, tallenne/tallenteet ovat henkilökohtaisessa käytössäsi vähintään kuukauden ajan.
  • Etäkoulutus voi myös olla ns. nonstop-koulutus, jota käyt lävitse omaan tahtiin ilman live-tapaamisia.

Tietoa koulutuspaikkakunnista

Missä koulutus järjestetään?

Järjestämme lähiopetusta Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Kuopiossa koulutukset ovat pääsääntöisesti Viestikadun KPY Novapoliksen tiloissa. Iisalmessa koulutukset ovat pääsääntöisesti Kulttuurikeskuksella. Varkaudessa puolestaan Soisalo-opistolla. Tilauskoulutukset voidaan järjestää myös muualla ryhmän toivomissa tiloissa. Koulutuspaikan tarkat tiedot saat osallistumisohjeesta.

Onko koulutuspaikka kaukana rautatie- ja linja-autoasemasta?  Onko lähettyvillä parkkipaikkaa ja ravintoloita? Missä voin yöpyä?

  • Kuopio: Toimistomme sijaitsee osoitteessa Viestikatu 3, 70600 KUOPIO. Käytämme koulutustiloina mm. KPY Novapoliksen tiloja saman kadun varrella. Kuopion rautatie- ja linja-autoasemalta kävelymatkaa Viestikadulle on 2 km.  Paikallisbusseja Kuopion keskustasta Viestikadun suuntaan kulkee useita per tunti https://vilkku.kuopio.fi/ (Kävelymatka ensin rautatie- ja linja-autoasemalta keskustaan n. 10 min). Taksin voi tilata p. 0200 11101. Pysäköintiohjeet omalle kulkuneuvolle: Viestikadun maksullisiin paikkoihin. Viestikadulla on kaksi lounasravintolaa sekä itsepalvelukioski. Kuopiossa on lukuisia majoitusvaihtoehtoja. Lue aina koulutuspaikan tarkat tiedot osallistumisohjeesta!

  • Iisalmi: Iisalmen toimipisteen löydät keskustasta Iisalmen kulttuurikeskukselta. Rautatieasemalta on matkaa 850 metriä ja linja-autoasemalta 400 metriä. Kulttuurikeskuksella on lounasravintola. Lähistöllä on useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita. Iisalmessa pysäköinti on maksutonta, lisätietoa Iisalmessa pysäköinnistä: www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kartat-ja-liikenne/Pysakoinninvalvonta

  • Varkaus: Varkauden toimipisteen löydät Soisalo-opistolta aivan keskustassa. Varkauden matkakeskus sijaitsee 400 metrin päässä. Lähistöllä on useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita, opiston oman Kahvila Kreetan lisäksi. Soisalo-opiston pihassa on maksuton pysäköinti.

Tietoa opinnoista

Saanko koulutuksesta todistuksen?

Ammatillisista täydennyskoulutuksista saat todistuksen. Avoimesta korkeakouluopetuksesta saat opintosuoritusotteen tai suoritustodistuksen, jonka hakemiseen saat ohjeet. Opintopisteytetyistä verkkokoulutuksista myönnämme digitaalisen suoritusmerkinnän (katso lisätietoa: Open Badge).

Montako opintopistettä koulutuksesta saa? 

Koulutuksen tiedon yhteydessä on mainittu mahdollinen opintopistemäärä.

Olen opiskelijana toisessa kesäyliopistossa/ avoimessa yliopistossa samassa koulutuksessa. Voinko siirtyä Snellman-kesäyliopistoon tekemään koulutuksen loppuun? 

Siirto on mahdollista, mutta opintomaksut ovat kesäyliopisto / avoin yliopisto -kohtaisia. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tämän asian kanssa.

Suosituimmat