Usein kysytyt kysymykset

Osallistuminen, maksutavat, missä ja miten?

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, lisätietoa maksutavoista, ohjeita koulutukseen osallistumiseen ja muuta yleisinfoa. Jäikö jokin ihmetyttämään? Asiakaspalveluumme saat yhteyden puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla.

Ilmoittautuminen, maksaminen ja osallistuminen

Kuinka ilmoittaudun koulutukseen?

Tästä linkistä löydät pdf-tiedoston, jossa on kuvalliset ohjeet ilmoittautumiseen, maksamiseen ja tilauksen viimeistelyyn kesäyliopiston oppilaitosrekisteriin.

Isoverstaan lukiokurssien osalta päivitämme tähän ohjeistuksen pian.

Mitä maksutapoja voin valita?

Valittavanasi on Paytrail-maksupalvelun monipuoliset maksutavat. Voit myös valita maksutavaksi laskutuksen (yrityksille 5,90 €, kuluttajille 0 € 31.8.2022 saakka), jolloin saat laskun vasta koulutuksen alkaessa.

Jos valitset maksutavaksi tarjoamme laskutuksen ja ko. koulutus on yli 250 € arvoinen, voit maksaa erissä koulutuksen tiedoissa ilmoitetun maksusuunnitelman mukaisesti. Tässä tapauksessa, sinulle lähetetään yksi lasku koulutuksen alkaessa. Lasku sisältää maksusuunnitelman mukaiset maksuerät ja eräpäivät. Sinulle ei lähetetä muistutuksia, huolehdithan itse maksusuunnitelman eräpäivistä. Huomioithan, että lasku tulee sinulle Mediatilit Oy:sta.

Halutessasi lisätietoa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Paytrailin maksutavat:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley
3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Miten toimin, jos en voikaan osallistua?

Ilmoittautumisen yhteydessä saat luettavaksi peruutusehdot, tutustuthan niihin huolellisesti. Voit perua ilmoittautumisesi kuluitta koulutuksen tiedoissa näkyvään viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulle ilmenee esteitä.

Mistä löydän peruutusehdot?

Löydät peruutus- ja verkkokauppaehdot tästä linkistä: Peruutus- ja verkkokauppaehdot

Milloin saan osallistumisohjeet ja lisätietoa?

Saat koulutuskohtaiset osallistumisohjeet sähköpostitse ilmoittaumisajan päättymisen jälkeen. Nonstop-koulutusten osalta, olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa tai koulutuksen tiedoissa mainitun ajan puitteissa.

Voinko ostaa koulutuksen, kurssin tai tuotteen lahjaksi?

Ostaessa lahjaksi, lisää haluamasi palvelu tai tuote ostoskoriin ja täytä lahjansaajan tiedot (ostajan tiedot). Täytä maksajan tiedot sille varattuun kohtaan. Jos haluat tilata sähköisen lahjakortin, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuinka osallistun etäopetukseen?

Mitä tarvitsen?

  • Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
  • Tarvitset lisäksi mikrofonikuulokkeet ja halutessasi kameran, tarkastathan ennakkoon laitteesi varustetason.
  • Etäopetukseen voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa.
  • Henkilökuntamme on läsnä ja apuna!

Onko saatavillani tallenne?

  • Tarkastathan koulutuksen tiedoista, tehdäänkö koulutuksesta tallenne.
  • Etäkoulutuksen päätyttyä, tallenne/tallenteet ovat henkilökohtaisessa käytössäsi vähintään kuukauden ajan.
  • Etäkoulutus voi myös olla ns. nonstop-koulutus, jota käyt lävitse omaan tahtiin ilman live-tapaamisia.

Tietoa lähikoulutuksista

Katsothan ohjeen lähikoulutukseen osallistumiseen poikkeusaikana.

Missä koulutus järjestetään?

Järjestämme lähiopetusta Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Kuopiossa koulutukset ovat pääsääntöisesti omissa tiloissamme Haapaniemenkatu 40. Iisalmessa koulutukset ovat pääsääntöisesti Kulttuurikeskuksella. Varkaudessa puolestaan Soisalo-opistolla. Koulutuspaikan tarkat tiedot osallistumisohjeesta.

Oletteko kaukana rautatie- ja linja-autoasemasta? Missä voin yöpyä? Onko lähettyvillä parkkipaikkaa ja ravintoloita?

  • Kuopio: Löydät meidät helposti aivan Kuopion ydinkeskustasta. Koulutustilamme ja toimistomme sijaitsee vain 350 metrin päässä rautatieasemalta ja 450 metrin päässä linja-autoasemalta. Lähistöllä on useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita ja torillekin on matkaa vain 300 metriä. Parkkihalleja on lähistöllämme kaksi kappaletta ja lisäksi maksullista tienvarsipysäköintiä. Lisätietoja löydät Kuopion Pysäköinnin sivuilta: www.kuopionpysakointi.fi

  • Iisalmi: Iisalmen toimipisteen löydät keskustasta Iisalmen kulttuurikeskukselta. Rautatieasemalta on matkaa 850 metriä ja linja-autoasemalta 400 metriä. Kulttuurikeskuksella on lounasravintola Kahvila Kulttuurikapusta. Lähistöllä on useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita. Iisalmessa pysäköinti on maksutonta, lisätietoa Iisalmessa pysäköinnistä: www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kartat-ja-liikenne/Pysakoinninvalvonta

  • Varkaus: Varkauden toimipisteen löydät Soisalo-opistolta aivan keskustassa. Varkauden matkakeskus sijaitsee 400 metrin päässä. Lähistöllä on useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita, opiston oman Kahvila Kreetan lisäksi. Soisalo-opiston pihassa on maksuton pysäköinti.

Tietoa opinnoista

Saanko koulutuksesta todistuksen?

Ammatillisista täydennyskoulutuksista saat todistuksen. Avoimesta korkeakouluopetuksesta saat opintosuoritusotteen tai suoritustodistuksen, jonka hakemiseen saat ohjeet. Opintopisteytetyistä verkkokoulutuksista myönnämme digitaalisen suoritusmerkinnän (katso lisätietoa: Open Badge).

Montako opintopistettä koulutuksesta saa? 

Koulutuksen tiedon yhteydessä on mainittu mahdollinen opintopistemäärä.

Olen opiskelijana toisessa kesäyliopistossa/ avoimessa yliopistossa samassa koulutuksessa. Voinko siirtyä Snellman-kesäyliopistoon tekemään koulutuksen loppuun? 

Siirto on mahdollista, mutta opintomaksut ovat kesäyliopisto / avoin yliopisto -kohtaisia. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tämän asian kanssa.

Suosituimmat