Piupalipotti vireystila- ja ristiriitakortit

Hinta
20,00

Piupalipotista iloa ja tukea varhaiskasvattajille!

Korttien avulla voit etsiä sopivaa vireyttä meneillään olevaan tai tulevaan asiaan, tunnistaa ja käsitellä tunteita sekä harjoitella ristiriitatilanteissa toimimista. Korttien toisella puolella on lapselle visuaalinen tuki käsitellä asiaa haastavissakin tilanteissa. Toisen puolen ohjeet toimivat muistin tukena aikuiselle, jolloin niiden käytön opastaminen on helppoa vaikkapa sijaiselle. Laminointi takaa säänkestävyyden, ja ne kulkevat kätevästi mukana koko päivän.

Korteissa seikkailee samat hahmot, kuin Piupalipotti – työkalupakki lasten vireysviisauteen -koulutuksessa, johon voit tutustua täällä: www.snellmanedu.fi/tuote/piupalipotti-tyokalupakki-lasten-vireysviisauteen/

Kirjailijan kuvaus

Sanna Leena Saarinen on kouluttaja ja kirjailija, joka on työskennellyt lastentarhanopettajana mm. päivähoitoyksikössä sekä metsäryhmässä, joissa käytetään moniaistista työotetta. Saarinen on erikoistunut musiikkikasvatukseen ja on työskennellyt erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa sekä toiminut lastensuojelussa ohjaajana.

  • Lisätietoja: 

    asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
    044 746 2840

  • Hinta: 

    Vireystila- ja ristiriitakorttien hinta 20 € (sis. alv ja 5 € postituskulut)


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä