Snellman-kesäyliopisto

1956-2021 juhlavuosi

Snellman-kesäyliopisto

Olemme vuonna 1956 perustettu vapaan sivistystyön oppilaitos, jolla on tänä päivänä toimipaikat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta ja Lasten yliopistotoiminnasta: www.snellmanedu.fi/lasten-yliopisto

Täydennyskoulutus

Etsitkö täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveysalalle tai kasvatus- ja opetusalalle? Haluatko kehittää johtamis- ja esimiestaitojasi tai  kaikille soveltuvia työelämätaitoja? Olet oikeassa paikassa!

Katso kaikki koulutukset ja innostu oppimaan: www.snellmanedu.fi/verkkokauppa

Missä?

Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo ja verkkokoulutuksia toteutamme kaikille Suomessa asuville ja ulkosuomalaisille. Olemme vapaan sivistystyön toimijoista suurin verkkokoulutusten toteuttaja Suomessa.

Avoin yliopisto-opetus

Voit myös osallistua avoimen yliopisto-opetuksen opintokokonaisuuksiin ja kursseihin ympäri vuoden. Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta ilman pääsykokeita. Opinnot soveltuvat esimerkiksi henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan työelämässä, vauhdittaaa varsinaisia korkeakouluopintoja tai vasta suunnittelevat korkeakoulututkinnon suorittamista. 

Miten voisimme auttaa sinua? Ota meihin yhteyttä! Palvelemme arkisin klo 9-16: www.snellmanedu.fi/asiakaspalvelu

Tilauskoulutuksista ja muista työyhteisöille suunnatuista palveluista löydät lisätietoa: www.snellmanedu.fi/learnatwork

työntekijää

koulutusta ja kurssia vuodessa!

lukiolaiskurssia vuodessa

SnellmanEDU

Vuoden 2019 lopulla uudistimme nimemme ja tänään SnellmanEDU yhdistää Snellman-kesäyliopiston toiminnan, Learn@work-palvelut työyhteisöille sekä oppilaitosten kehittäjäyhteisö Isoverstaan.

Isoverstaan kehittäjäyhteisön jäsenet ovat toisen asteen ja vapaan sivistystyön oppilaitoksia eri puolilta Suomea. Jäsenillä on käytettävissään kaikki Isoverstaan palvelut, esimerkiksi Isoverstaan EduGo-oppimisympäristö sekä Kommenttiseinä– ja Virtuaalijulkaisu-palvelut. Yhteinen etäopetustarjonta Oppimisen verkkokaupassa varmistaa ja täydentää oppilaitosten omaa opintovalikoimaa.

Lisätietoa: www.snellmanedu.fi/isoverstas

SnellmanEDU ponnistaa vahvasta uskosta sivistyksen ja tieteellisesti tuotetun tiedon merkitykseen. Sivistys toteutuu tässä päivässä oppimisen mahdollistamisena eri tavoin: monipuolisena koulutustarjontana, työyhteisöissä tapahtuvan oppimisen edistämisenä sekä oppilaitostoimijoiden yhteistyöskentelynä.

Snellman-instituutti ry

Snellman-instituutti ry aloitti toimintansa 1983. Tänä päivänä sen tehtäviä ovat Snellman-kesäyliopiston ja Isoverstas-kehittäjäyhteisön ylläpitäminen, yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen edistäminen ja monipuolinen julkaisutoiminta. Lue lisää: www.snellmanedu.fi/snellman-instituutti-ry

EduGo-oppimisympäristö

SnellmanEDUn EduGo-oppimisympäristö on monipuolinen ja moderni digitaalinen oppimisympäristö, johon on mahdollista rakentaa mm. koulutuksia, perehdytyspolkuja tai koota oppimismateriaalia erilaisten oppijoiden käyttöön.