Snellman-kesäyliopisto

65-vuotisjuhlavuosi!

Snellman-kesäyliopisto

Olemme vuonna 1956 perustettu vapaan sivistystyön oppilaitos, jolla on tänä päivänä toimipaikat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta ja Lasten yliopistotoiminnasta. Lue lisää Lasten yliopistotoiminnasta

Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo ja verkkokoulutuksia toteutamme kaikille Suomessa asuville ja ulkosuomalaisille. Olemme vapaan sivistystyön toimijoista suurin verkkokoulutusten toteuttaja Suomessa.

Snellman-kesäyliopistolla voit osallistua avoimen korkeakouluopetuksen opintokokonaisuuksiin ja kursseihin ympäri vuoden. Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta ilman pääsykokeita. Opinnot soveltuvat esimerkiksi henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan työelämässä, vauhdittaaa varsinaisia korkeakouluopintoja tai vasta suunnittelevat korkeakoulututkinnon suorittamista. 

Miten voisimme auttaa sinua? Ota meihin yhteyttä! Palvelemme arkisin klo 9-16: www.snellmanedu.fi/asiakaspalvelu

SnellmanEDU

Vuoden 2019 lopulla uudistimme nimemme ja tänää SnellmanEDU yhdistää Snellman-kesäyliopiston toiminnan, Learn@work-palvelut työyhteisöille sekä oppilaitosten kehittäjäyhteisö Isoverstaan. SnellmanEDU ponnistaa vahvasta uskosta sivistyksen ja tieteellisesti tuotetun tiedon merkitykseen. Sivistys toteutuu tässä päivässä oppimisen mahdollistamisena eri tavoin: monipuolisena koulutustarjontana, työyhteisöissä tapahtuvan oppimisen edistämisenä sekä oppilaitostoimijoiden yhteistyöskentelynä.

Snellman-instituutti ry

Snellman-instituutti ry aloitti toimintansa 1983. Tänä päivänä sen tehtäviä ovat Snellman-kesäyliopiston ja Isoverstas-kehittäjäyhteisön ylläpitäminen, yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen edistäminen ja monipuolinen julkaisutoiminta.

koulutusta ja kurssia vuodessa!

työntekijää

EduGo-oppimisympäristö

SnellmanEDUn EduGo-oppimisympäristö on monipuolinen ja moderni digitaalinen oppimisympäristö, johon on mahdollista rakentaa mm. koulutuksia, perehdytyspolkuja tai koota oppimismateriaalia erilaisten oppijoiden käyttöön.