Snellman-kesäyliopisto

Jo vuodesta 1956 

Snellman-kesäyliopisto

Olemme vuonna 1956 perustettu vapaan sivistystyön oppilaitos, jolla on toimipaikat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille sekä avoimesta korkeakouluopetuksesta. Lisäksi Lasten ja nuorten yliopiston sekä Ikääntyvien yliopiston toiminta on Pohjois-Savossa meidän organisoimaa.

Täydennyskoulutus

Etsitkö täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveysalalle tai kasvatus- ja opetusalalle? Haluatko kehittää johtamis- ja esimiestaitojasi tai kaikille soveltuvia työelämätaitoja? Olet oikeassa paikassa, tutustu Snellman-kesäyliopiston koulutuksiin ja kursseihin!

Katso kaikki koulutukset ja innostu oppimaan: www.snellmanedu.fi/verkkokauppa

Missä?

Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo ja etäopetusta toteutamme kaikille Suomessa asuville ja ulkosuomalaisille. Olemme vapaan sivistystyön toimijoista yksi suurimmista verkkokoulutusten toteuttajista Suomessa.

Avoin yliopisto-opetus

Voit myös osallistua avoimen yliopisto-opetuksen opintokokonaisuuksiin ja kursseihin ympäri vuoden. Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta ilman pääsykokeita. Opinnot soveltuvat esimerkiksi henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan työelämässä, vauhdittaaa varsinaisia korkeakouluopintoja tai vasta suunnittelevat korkeakoulututkinnon suorittamista. 

Miten voisimme auttaa sinua? Ota meihin yhteyttä, palvelemme arkisin klo 8-16: www.snellmanedu.fi/asiakaspalvelu

Tilauskoulutuksista ja muista työyhteisöille suunnatuista palveluista löydät lisätietoa: www.snellmanedu.fi/learnatwork

työntekijää

koulutusta ja kurssia vuodessa!

lukiolaiskurssia vuodessa

SnellmanEDU

Vuoden 2019 lopulla uudistimme nimemme ja tänään SnellmanEDU yhdistää Snellman-kesäyliopiston toiminnan, Learn@work-palvelut työyhteisöille sekä oppilaitosten kehittäjäyhteisö Isoverstaan.

Isoverstaan kehittäjäyhteisön jäsenet ovat toisen asteen ja vapaan sivistystyön oppilaitoksia eri puolilta Suomea. Jäsenillä on käytettävissään kaikki Isoverstaan palvelut, esimerkiksi Isoverstaan EduGo-oppimisympäristö.  Yhteinen etäopetustarjonta Oppimisen verkkokaupassa varmistaa ja täydentää oppilaitosten omaa opintovalikoimaa.

Lisätietoa: www.snellmanedu.fi/isoverstas

SnellmanEDU ponnistaa vahvasta uskosta sivistyksen ja tieteellisesti tuotetun tiedon merkitykseen. Sivistys toteutuu tässä päivässä oppimisen mahdollistamisena eri tavoin: monipuolisena koulutustarjontana, työyhteisöissä tapahtuvan oppimisen edistämisenä sekä oppilaitostoimijoiden yhteistyöskentelynä.

Snellman-instituutti ry

Snellman-instituutti ry aloitti toimintansa 1983. Tänä päivänä sen tehtäviä ovat Snellman-kesäyliopiston ja Isoverstas-kehittäjäyhteisön ylläpitäminen, yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen edistäminen ja monipuolinen julkaisutoiminta. Lue lisää: www.snellmanedu.fi/snellman-instituutti-ry

Joustavan opetuksen ja oppimisen laatumalli

Julkaisimme viime kesänä Joustavan opetuksen ja oppimisen -laatumallin versio 2.0. Laatumalli pyrkii vastaamaan kysymykseen, kuinka järjestää laadukasta opetusta olipa opetusmuoto hybridi, lähi tai etä. Laatumallista hyötyvät etenkin opettajat, kouluttajat, koulutussuunnittelijat ja koulutusorganisaatiot. Joustavan opetuksen ja oppimisen laatumalli on luotu eritoten vapaan sivistystyön toimijoille, mutta on sovellettavissa ja hyödynnettävissä myös kaikissa koulutusmuodoissa. Lue lisää blogistamme>>.