Julkaisimme viime kesänä Joustavan opetuksen ja oppimisen -laatumallin versio 1.0. Laatumalli on alusta saakka ollut avoimesti kaikkien käytössä maksutta ja ilman sitoumuksia. Kehitimme laatumallin vastaamaan muuttuneisiin tarpeisiin – sekä opettajan että oppijan näkökulmasta.

Laatumallista hyötyvät etenkin opettajat, kouluttajat, koulutussuunnittelijat ja koulutusorganisaatiot. Joustavan opetuksen ja oppimisen laatumalli on luotu eritoten vapaan sivistystyön toimijoille, mutta on sovellettavissa ja hyödynnettävissä myös kaikissa koulutusmuodoissa.

Tänään julkaistuun päivitettyyn JOO-malliin on lisätty uusia teemoja, kuten saavutettavuus, kestävä hyvinvointi ja jatkuva oppiminen. Ja lisäksi ensimmäisessä versiossa olleita teemoja ovat päivitetty ja laajennettu. Laatumalli 2.0. sisältää tiedon lisäksi konkreettisia työvälineitä; lomakkeita, sovellus- ja laitevinkkejä.

Joustavan opetuksen ja oppimisen -laatumalli löytyy osoitteesta: www.edugo.fi/course/view.php?id=9813. Jaathan tietoa laatumallista eteenpäin kollegoillesi!

Mallin muotoilusta ja kokoamisesta on vastannut suunnittelija, oppimismuotoilija Niina Räsänen. Niinan tavoitat puh. 044 746 2863 / niina.rasanen(a)snellmanedu.fi

Joustavan opetuksen webinaarisarja 5.4.-3.5.2022

Webinaarisarjassa käsitellään opintojen suunnittelua ideoinnista toteutukseen asti. Huomio kiinnitetään joustavan ja innostavan oppimiskokemuksen luomiseen niin, että opiskelija nostetaan keskiöön opintojen suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Samalla webinaarisarja tutustuttaa osallistujat Joustavan opetuksen ja oppimisen laatumallin versioon 2.0.

Tutustu maksuttomiin webinaareihin ja ilmoittaudu mukaan: snellmanedu.fi/tuote/joustavan-opetuksen-webinaarisarja