Meillä voit suorittaa avoimia yliopisto-opintoja. Opetus on yliopistojen opetussuunnitelmien mukaista ja olemme saaneet opintoihin järjestämisoikeuden vastaavalta yliopistolta. Opettajamme ovat yliopistojen opettajia tai yliopistojen hyväksymiä opettajia. Koulutustarjonta vaihtelee vuosittain.

Mitä avoin yliopisto-opetus tarkoittaa?

Avoin yliopisto-opetus tarkoittaa, että voit suorittaa SnellmanEDUn järjestämiä yliopisto-opintoja avoimesti ilman opiskelupaikkaa yliopistossa. Opintoihin voi tulla mukaan millä tahansa aikaisemmalla koulutustaustalla. Suoritettuasi opinnot saat ne suoraan sen yliopiston opintorekisteriin, josta SnellmanEDU on saanut järjestämisoikeuden. Opinnot kelpaavat sellaisenaan kartuttamaan osaamistasi, hyväksiluettavaksi eri tutkintojen osiksi tai vaikka hakukelpoisuuden antavaksi väyläksi yliopistoon.

Miksi juuri SnellmanEDU?

Meillä ryhmäkoot ovat pieniä tai korkeintaankin sopivia, mikä takaa rennon, yhteisöllisen ja aktiivisen opiskelun. Meiltä löytyy opintoja useista eri yliopistoista mukavasti Pohjois-Savoon tuotuna. Useissa opinnoissa on käytössä Joustavan opetuksen ja oppimisen -laatumalli, joten voit itse päättää tuletko opetukseen paikan päälle vai osallistutko etänä. Koulutuksiamme toteutetaan Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa tai verkossa.

Etäkoulutuksemme toteutetaan laadukkaasti. Meillä on käytössä mm. 360°-kamera ja puhetta seuraava mikrofoni. Saat meiltä henkilökohtaista ohjausta opintoihisi, ja asiakaspalvelumme auttaa sinua opintojen aikana.

TULOSSA

Syksyllä 2024
Kestävä johtaminen 5 op (Taideyliopisto)
Lastenmusiikkikurssi 3 op (Taideyliopisto)
Terveysliikunnan perusopinnot 25 op (UEF)

Keväällä 2025
Musiikkiterapia 25 op (Jyväskylän yliopisto)
Lastensuojelu erityispedagogiikan tukena 4 op (Turun yliopisto)
Myöhäisiän musiikkikasvatus 3 op

Laita viestiä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut saamaan lisätietoja heti, kun ajankohdat tarkentuvat. Lähetä viesti tästä