EduGo-oppimisympäristö

Innostavaa ja rajatonta oppimista!

Oppimista ajasta ja paikasta riippumatta!

SnellmanEDUn EduGo-oppimisympäristö mahdollistaa oppimisen ajasta ja paikasta riippumatta. Oppimisympäristöä voit hyödyntää vaikkapa etätyön, asiakaspalvelun tai valmennuksen tukena.

EduGo-oppimisympäristö soveltuu esimerkiksi työyhteisöjen, oppilaitosten ja kouluttajien käyttöön. Olemme apunasi, kun pohdit sopisiko digitaalinen oppimisympäristö teidän tarpeisiinne. EduGo:n mukana saat runsaasti valmiita oppimissisältöjä työelämä- ja digitaidoista.

Voit kurkistaa mille EduGo-oppimisympäristö näyttää kirjautumalla vierailijana sisään EduGo-esittelykurssillemme>>

Haluatko kuulla lisää EduGo-oppimisympäristön tarjoamista mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja järjestetään esittely!

TYÖYHTEISÖILLE

Kehitä henkilöstön osaamista tuottamalla työyhteisön tarpeiden mukaisia oppimissisältöjä. Saat samalla järjestettyä sisäiset koulutusmateriaalit ja perehdytysmateriaalit yhteen paikkaan. 

KOULUTTAJILLE JA ASIANTUNTIJOILLE

Luo innostava ja aktivoiva oppimiskokemus ja toteuta se helposti verkossa.  EduGo-oppimisympäristön avulla voit tuotteistaa asiantuntemuksesi verkkokoulutukseksi ja tarjota sitä erilaisille kohderyhmille.

OPPILAITOKSILLE

Ota käyttöön uudenaikainen digitaalinen oppimisympäristö, joka sisältää monipuoliset toiminnallisuudet ja oppijoiden edistymisen seurannan. Tarjoamme käytöntuen sekä valmiita oppimissisältöjä. 

EduGo-oppimisympäristö on helppokäyttöinen, responsiivinen ja turvallinen valinta!

  • Räätälöimme tarpeittesi mukaan selkeän ja visuaalisen oppimisympäristön.
  • Oppimisympäristössä on monipuoliset työkalut, jotka mahdollistavat tiedon tallentamisen haluamassasi muodossa. H5P-sisällöntuotantotyökalulla ja sisältöpohjilla luot laadukkaat sisällöt helposti itse, halutessasi voit tilata meiltä sisällöntuotantopalveluita.
  • Oppimisympäristö integroituu vaivatta muiden järjestelmien ja sovellusten kanssa, käyttäjähallintaintegraation avulla.
  • Tukipalvelumme luo käyttäjätunnukset, järjestää maksuttoman käyttöönottokoulutuksen pääkäyttäjille ja toimii sen jälkeen apunasi mahdollisissa ongelmatilanteissa.
  • Moodle on maailmassa eniten käytetyin verkko-oppimisympäristö, joka on avoimen lähdekoodin johdosta turvallinen.
  • EduGo toimii kotimaisella palvelimella, yhteistyössä Mediamaisterin kanssa.
moodle oppimisympäristö

Visuaalinen ja toiminnnallinen oppimisympäristö motivoi ja innostaa kehittämään osaamista! 

Saavutettavat oppimissisällöt

Oppimisympäristöllä mahdollistat tasa-arvoisen oppimisen. Oppimisympäristö yhdistää uuden oppimisen ja viimeisimmän tiedon jakamisen ja huomioi myös etäoppijat ja -työntekijät. Oppia voi silloin, kun itselle parhaiten sopii, missä vain. Oppimisympäristö huomioi erilaiset oppijat tarjoamalla monimediaisia oppimissisältöjä (esim. kuva, teksti, video, ääni, visuaalisuus, pelillisyys). Ympäristössä voit eriyttää sisältöjä useille kohderyhmille, esim. työntekijät, harjoittelijat, alihankkijat, yhteistyökumppanit, hallitus/johto.

Monipuoliset toiminnallisuudet ja vuorovaikutus

Oppimisympäristö on paljon muuta kuin jälleen yksi hallinnoitava massiivinen tietopankki. Oppimisympäristön ytimessä on tiedon jakaminen ja oppiminen vuorovaikutteisesti ja innostavasti aktivoiden. Oppimisympäristö yhdistää erilaisia oppimistapoja, kuten verkkokoulutukset, lähiopetukset ja ulkoiset koulutukset ja tapahtumat. Me autamme organisaatiota muokkaamaan omia sisältöjä innostaviksi ja luomaan uusia aktivoivia sisältöjä!

Valmiita oppimisisisältöjä ja oppimisanalytiikka käytössäsi

Digitaalisen oppimisympäristömme mukana saat halutessasi käyttöösi ideoita oppimisympäristön hyödyntämiseen (esim. perehdyttäminen ja rekrytointi) sekä valmiita oppimissisältöjä työelämä- ja digitaidoista. Oppimisympäristön analytiikkatyökalut tarjoavat yksittäisen oppijan edistymisen seurannan ja monipuoliset raportoinnin työkalut, jotka mahdollistavat kannustimien käytön ja sisältöjen jatkuvan parantamisen käyttäjäkokemuksen pohjalta.

Intran sisällöt aktivoivaan muotoon

Digitaalinen oppimisympäristö tukee ja helpottaa työntekijöiden oppimista organisaation strategian ja tavoitteiden suuntaisesti. Samalla se mahdollistaa henkilökohtaisen osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen työpaikalla ja sen ulkopuolella. Oppimisympäristöön voit luoda esimerkiksi uudella tavalla organisaation intran sisällöt ja keskittää perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvät materiaalit samaan paikkaan. Oppimisympäristö muutaa passiivisen tietovarannon aktiiviseksi vuorovaikutteiseksi palveluympäristöksi. 

Timo Lemmetty, ICT-asiantuntija
timo.lemmetty@snellmanedu.fi
044 746 2865

Jätä yhteystietosi tai ota minuun suoraan yhteyttä!