EduGo-oppimisympäristö

Innostavaa ja rajatonta oppimista!

Oppimista ajasta ja paikasta riippumatta!

SnellmanEDUn oma EduGo-oppimisympäristö mahdollistaa oppimista ajasta ja paikasta riippumatta. Se mahdollistaa räätälöidyn sisällön tuottamisen ja tiedon jakamisen digitaalisesti mm. etätyön tueksi. Oppimisympäristöä voit hyödyntää vaikkapa asiakaspalvelun tai valmennuksen tukena.

Olemme apunasi, kun pohdit sopisiko digitaalinen oppimisympäristö teidän tarpeisiinne. EduGo:n mukana saat runsaasti valmiita oppimissisältöjä työelämä- ja digitaidoista.

RÄÄTÄLÖIDYT
SISÄLLÖT

Etsitkö keinoja motivoida ja sitouttaa työntekijöitä? Onko organisaatiollasi koulutustarpeita, joihin ei löydy ulkopuolelta valmiita sisältöjä vaan haluaisitte tuottaa ne organisaationne sisällä? 

TIEDON
JAKAMINEN

Ovatko sisäiset koulutusmateriaalit ja perehdytysohjeet hajallaan eri kanavissa? Kuinka luoda innostusta herättävä oppimiskokemus? Miten organisaationne voi säästää koulutuskustannuksissa?

DIGITAALINEN
RATKAISU

Ovatko organisaatiosi toimipisteet useilla paikkakunnilla ja haluat toimivia ratkaisuja tiedon tehokkaaseen jakamiseen? Haluatko uudistaa oppimiskulttuuria? 

Mitä digitaalinen oppimisympäristö voi tarjota sinulle?

Oppimissisällöt saavutettaviksi

Oppimisympäristöllä mahdollistat tasa-arvoisen oppimisen jokaiselle organisaation jäsenelle. Oppimisympäristö yhdistää uuden oppimisen ja viimeisimmän tiedon jakamisen eri puolilla organisaatiotaja huomioi myös etätyöntekijät. Oppia voi silloin, kun itselle parhaiten sopii, missä vain. Oppimisympäristö huomioi erilaiset oppijat tarjoamalla monipuolisia oppimissisältöjä (esim. kuva, teksti, video, ääni, visuaalisuus, pelillisyys). Ympäristöön voit luoda erilaisia sisältöjä useillekohderyhmille, esim. työntekijät, harjoittelijat, alihankkijat, yhteistyökumppanit, hallitus/johto.

Monipuoliset toiminnallisuudet ja vuorovaikutus

Oppimisympäristö on paljon muuta kuin jälleen yksi hallinnoitava massiivinen tietopankki. Oppimisympäristön ytimessä on tiedon jakaminen ja oppiminen vuorovaikutteisesti ja innostavasti aktivoiden. Oppimisympäristö yhdistää erilaisia oppimistapoja, kuten verkkokoulutukset, lähiopetukset ja ulkoiset koulutukset ja tapahtumat. Me autamme organisaatiota muokkaamaan omia sisältöjä innostaviksi ja luomaan uusia aktivoivia sisältöjä!

Valmiita oppimisisisältöjä ja oppimisanalytiikka käytössäsi

Digitaalisen oppimisympäristömme mukana saat halutessasi työyhteisösi käyttöön ideoita oppimisympäristön hyödyntämiseen (esim. perehdyttäminen ja rekrytointi) sekä valmiita oppimissisältöjä työelämä- ja digitaidoista. Oppimisympäristön analytiikkatyökalut tarjoavat yksittäisen oppijan edistymisen seurannan ja monipuoliset raportoinnin työkalut, jotka mahdollistavat kannustimien käytön ja sisältöjen jatkuvan parantamisen käyttäjäkokemuksen pohjalta.

Intran sisällöt aktivoivaan muotoon

Digitaalinen oppimisympäristö tukee ja helpottaa työntekijöiden oppimista organisaation strategian ja tavoitteiden suuntaisesti. Samalla se mahdollistaa henkilökohtaisen osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen työpaikalla ja sen ulkopuolella. Oppimisympäristöön voit luoda esimerkiksi uudella tavalla organisaation intran sisällöt ja keskittää perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvät materiaalit samaan paikkaan. Oppimisympäristö muutaa passiivisen tietovarannon aktiiviseksi vuorovaikutteiseksi palveluympäristöksi. 

Outi Savolainen, suunnittelija
outi.savolainen@snellmanedu.fi
p. 044 746 2846

Jätä yhteystietosi tai ota minuun suoraan yhteyttä!

EduGo-oppimisympäristö on helppokäyttöinen, responsiivinen ja turvallinen valinta!

  • Räätälöimme tarpeittesi mukaan selkeän ja visuaalisen oppimisympäristön.

  • Moodle-pohjaisessa oppimisympäristössä on monipuoliset työkalut, jotka mahdollistavat tiedon tallentamisen haluamassasi muodossa. H5P-sisällöntuotantotyökalulla ja sisältöpohjilla luot laadukkaat sisällöt helposti itse, halutessasi voit tilata meiltä sisällöntuotantopalveluita.

  • Moodle-pohjainen oppimisympäristö integroituu vaivatta muiden järjestelmien ja sovellusten kanssa, käyttäjähallintaintegraatio.

  • Tukipalvelumme luo käyttäjätunnukset, järjestää maksuttoman käyttöönottokoulutuksen pääkäyttäjille ja toimii sen jälkeen apunasi mahdollisissa ongelmatilanteissa.

  • Moodle on maailmassa eniten käytetyin verkko-oppimisympäristö, joka on avoimen lähdekoodin johdosta turvallinen.

  • EduGo toimii kotimaisella palvelimella, yhteistyössä Mediamaisterin kanssa.

moodle oppimisympäristö