Learn@work työyhteisöille

Tutustu palveluihimme lisää!

Oppimisesta kilpailukykyä

Oppiminen synnyttää innovaatioita ja lisää tuottavuutta luoden kilpailukykyä. Työssäoppimista tukeva kulttuuri parantaa myös vuorovaikutusta ja viestintää. Motivaatio työhön lisääntyy kun olosuhteet ja johdon tuki uuden oppimiselle ja sitä kautta työnteon kehittämiselle ovat kunnossa.

Oppiminen on osa työtä ja valtaosa oppimisesta on siirtynyt työpaikoille. Ideaalitila on, että työntekijät kehittävät ammatti- ja työelämäosaamistaan koko ajan ketterästi – yhdessä muiden työntekijöiden ja verkostojen kanssa. Työpaikalla tapahtuva oppiminen onnistuu kun esimiehet ja johto tukevat ja kannustavat oppimiseen sekä luovat omalla toiminnallaan oppimiselle optimaaliset olosuhteet.

Tarjoamme oppimisen palveluita sekä räätälöityjä tilauskoulutuksia erilaisille työyhteisöille. Tehdäänkö sinunkin työpaikastasi oppimispaikka? Tutustu palveluihimme tällä sivulla!

Leenamaija Otalan ja Soili Meklinin Ketterä oppiminen 2 – strategiasta käytäntöön -kirja on julkaistu. Kirjasta työyhteisöt saa työkaluja ja eväitä kehittyä entistä paremmiksi oppimispaikoiksi ja oppiviksi organisaatioiksi. Kirja on tilattavissa mm. Kauppakamarin verkkosivuilta ja lainattavissa kirjastoista kautta maan. Kirja on tarkoitettu ennen kaikkea niille, joilla on mahdollisuus vaikuttaa työpaikan toimintatapoihin, rakenteisiin ja johtamiseen. Tilaa kirja: www.kauppakamarikauppa.fi/collections/kirjat/products/kettera-oppiminen-2-strategiasta-kaytantoon

Tilauskoulutukset

Millaista osaamista työyhteisössäsi tulisi kehittää? SnellmanEDU toteuttaa kaikenkokoisille työyhteisöille ja organisaatioille räätälöityjä tilauskoulutuksia – lähestulkoon jokaiselle toimialalle!

Haluatteko oppia lähi- vai etäryhmän kanssa vai joustavasti näitä yhdistellen? Suunnittelemme yhdessä täysin tarpeitanne vastaavan oppimissisällön. Etsittekö juuri tiettyä ja tarkkaa ammattiosaamista, yleisiä vuorovaikutus- ja työelämätaitoja tai kenties kielikursseja?

Pyydä tarjous – se maksaa vain vaivan!
Löydät yhteystietomme sivun alaosasta tai lähetä tarjouspyyntösi alla olevan painikkeen kautta.

Lisätiedot tilauskoulutuksista: www.snellmanedu.fi/tilauskoulutus/

EduGo-oppimisympäristö

SnellmanEDUn EduGo-oppimisympäristö on monipuolinen ja moderni digitaalinen oppimisympäristö, johon on mahdollista rakentaa mm. koulutuksia, perehdytyspolkuja tai koota oppimismateriaalia erilaisten oppijoiden käyttöön. Miten sinä voisit hyödyntää oppimisympäristöä?

Mistä kaikki alkoi?

Vuonna 2018 SnellmanEDUlla pysähdyimme miettimään, miten pieni ja ketterä oppilaitos voisi auttaa työyhteisöjä uusilla tavoilla. Veimme oppimisosaamisemme työpaikoille ja kehitimme palvelua yhteistyössä 19 pilottiorganisaation kanssa. Learn@work-hanke ESR-rahoituksella 2018–2020. Näiden kokemusten Learn@work-työyhteisöille.

Learn@work mediassa

Tehdään työpaikoista myös oppimispaikkoja, Oodia Media 02/2021: www.oodia.fi/artikkelit/tehdaan-tyopaikoista-myos-oppimispaikkoja/

Oppimiskulttuuria työpaikoille, Oodia Media 11/2020: www.oodia.fi/artikkelit/oppimiskulttuuria-tyopaikoille/

Pk-yrityksiin koulutettiin oppimisagentteja, Yrittäjät 8.10.2020: www.yrittajat.fi/uutiset/635572-pk-yrityksiin-koulutettiin-oppimisagentteja-oppimismyonteiset-toimintatavat-ovat

Työpaikat pitäisi nähdä myös oppimispaikkoina, Kaleva 27.11.2019: www.snellmanedu.fi/wp-content/uploads/2021/02/Kaleva-27.11.-Ylakerta-002.pdf

Oppiva työntekijä tehokasta parempi, Savon Sanomat 20.12.2018: www.savonsanomat.fi/paikalliset/2924851

Blogisarja: Oppimisagenttien matkassa osa 1, Pohjolan Matka: snellmanedu.fi/oppimisagenttien-matkassa-osa-1/