Tilauskoulutukset – SnellmanEDU+

Tarvitsetko tilauskoulutusta ryhmällesi? SnellmanEDUlla on vuosikymmenien kokemus koulutusten järjestämisestä. Meille yhtä tuttuja ovat parin tunnin lyhytkoulutukset kuin kymmenien opintopisteiden ammatilliset täydennyskoulutukset, jotka saattavat kestää useita vuosia. Meille mikään ryhmä ei ole liian pieni eikä liian suuri. Muokkaamme koulutuksen koon ja muodon juuri teille sopivaksi. 

Meidän kouluttajaverkostossa on satoja ammattitaitoisia kouluttajia. Valvomme laatua keräämällä aina palautteet ja reagoimalla niihin. Meille laadukas oppiminen on sydämen asia. Olemme uranuurtajia digitaalisissa oppimisympäristöissä. Meillä voi opiskella vaikkapa joustavan mallin mukaan, jolloin osa ryhmästä voi olla etänä ja osa osallistua lähiopetukseen. Toki järjestämme myös perinteistä lähiopetusta tai vastaavasti koko koulutus voi olla etäyhteyksillä.

MITÄ MEILTÄ VOI TILATA?

Inspiraatioita koulutusten ideointiin voit löytää oppimisen verkkokaupastamme www.snellmanedu.fi/verkkokauppa

Kysy rohkeasti tarjousta sinulle tärkeästä aiheesta! Autamme oppimaan!

Suunnittelutiimi käytössänne

Meillä saat henkilökohtaista ja nopeaa palvelua ketterältä tiimiltämme. Olemmepa joskus laittaneet koulutuksen käyntiin jopa muutaman päivän sisällä pyynnöstä. Laita meidät hommiin! 

asiakaspalvelu@snellmanedu.fi tai p. 044 746 2840 

Digitaalinen oppimisympäristö