Piupalipotti – Loruhierontakortit

Hinta
40,00

Piupalipotista iloa ja tukea varhaiskasvattajille!

Loruhierontakorttien käytössä yhdistyvät lorut ja rahoittava, myönteinen kosketus. Loruhierontakorteissa on kuva ja teksti lapselle näytettäväksi, ja toisella puolella aikuiselle esimerkkiohjeet loruhierontaan, jota aikuinen voi tehdä lapselle tai lapset toisilleen. Lisäksi kortit sisältävät erilaisia pohdintakysymyksiä, joiden avulla teemaa voidaan käsitellä syvemmin. Kortteja voi käsitellä yksitellen, mutta yhtä hyvin niitä voidaan käyttää myös muutaman kortin tarinana, johon lapset voivat ideioida täydennystä, jotka sitten kirjataan ylös, kuvitetaan lasten toimesta jne. Kortteja on 10, ne ovat laminoidut ja kooltaan A4.

Korteissa seikkailee samat hahmot, kuin Piupalipotti – työkalupakki lasten vireysviisauteen -koulutuksessa, johon voit tutustua täällä: www.snellmanedu.fi/tuote/piupalipotti-tyokalupakki-lasten-vireysviisauteen/

Kirjailijan kuvaus

Sanna Leena Saarinen on kouluttaja ja kirjailija, joka on työskennellyt lastentarhanopettajana mm. päivähoitoyksikössä sekä metsäryhmässä, joissa käytetään moniaistista työotetta. Saarinen on erikoistunut musiikkikasvatukseen ja on työskennellyt erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa sekä toiminut lasten suojelussa ohjaajana.

  • Lisätietoja: 

    asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
    044 746 2840

  • Hinta: 

    Loruhierontakorttien hinta 40 € (sis. alv ja 5 € postituskulut)


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä