Peruutus- ja verkkokauppaehdot

Perumisen voi tehdä SnellmanEDUn asiakaspalveluun maksutta koulutuksen viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Ellei koulutuksen tiedoissa ole ilmoittautumispäivää merkitty, on perumisaika 14 vuorokautta ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen perimme koko osallistumismaksun.

Peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalvelu@snellmanedu.fi

SnellmanEDU pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin, esimerkiksi siirtää koulutuksen ajankohdan tai perua koulutuksen. Muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille.

Kesäyliopiston tarjoamista koulutuksista ei peritä arvonlisäveroa miltään asiakasryhmältä.

Huomioitavaa Collector Bank -maksuvaihtoehdosta verkkokaupassa. Jos valitset verkkokaupassa maksutavaksi CollectorBankin, teet samalla rahoitussopimuksen Collector Bankin kanssa. Odotamme peruutusajan päättymiseen saakka ennenkuin käynnistämme laskutuksen. Tämän jälkeen et voi enää saada palautusta maksustasi ja olet velvollinen maksamaan laskun Collector Bankille, vaikka päättäisit jättää opinnot kesken tai peruuttaisit kahden viikon peruutusajan päätyttyä. Sopimus maksusta on asiakkaan ja rahoituslaitoksen välinen. Maksamatta jättäminen aiheuttaa luottohäiriömerkinnän.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.