Vilkaisu varastoon, kurkistus kaappiin – toiminnallisen opetuksen välineiden bongausjahti

Ajankohta
26.09.2024 - 26.09.2024
Paikka
Etäopetus
Hinta
62,00
Ilmoittaudu viimeistään
19.09.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Lähde mukaan tutkimaan koulun varastoja ja kaappeja! Ne voivat olla täynnä aarteita toiminnallisen opetuksen toteuttamiseen ja rikastamiseen. Tässä koulutuksessa vain luovuus on rajana Idearepun malliin!

Sisältö

Koulutuksessa keskitytään käytännön vinkkeihin. Toiminnallisuuden lisääminen helpottuu suoraan arkeen sovellettavien ideoiden myötä. Osallistujat saavat koulutuksen jälkeen tehtyjen harjoitusten ohjeet, joita voi muokata omalle ryhmälle sopiviksi. Tule mukaan, laitetaan yhdessä mielikuvitus lentoon ja luovuus kukkimaan!

Huomaathan Idearepun muut koulutukset: Toiminnallisen opetuksen ABC ja Tarinallisen opetuksen ABC

Aika ja paikka

Torstaina 26.9.2024 klo 15-16.30 Etäluento

Kohderyhmä

Iltapäivätoiminnanohjaajat, koulunkäynninohjaajat, esikoulun opettaja, 1-2-luokkien opettajat, erityisopettajat ja S2-opettajat

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on kannustaa hyödyntämään monipuolisesti koulun välineitä ja kierrätysmateriaaleja parien ja ryhmien muodostamisessa ja erilaisissa opetustuokiossa.

Kouluttajat

instructor_img

Opettajina Teija Kauppi ja Eija Leskinen.

KM Teija Kauppi, luokanopettaja ja yrittäjä. Teija on toiminut luokanopettajana lähes 36 vuotta. Hän on erikoistunut alkuopetukseen ja englannin kielen opetukseen. Teija on ollut mukana koulun monissa projekteissa ja hankkeissa, muun muassa KiVa -koulu- ja Prokoulu- toiminnan käynnistämisessä ja esi- ja alkuopetuksen yhteistyön kehittämisessä. Hän on koulunsa kerhovastaava sekä koulun vanhempainyhdistyksen opettajajäsen.

Opetustyössään Teija pyrkii huomioimaan oppilaiden yksilöllisyyttä ja kehittämään oppilasryhmälle sopivia, monipuolisia ja toiminnallisia tehtäviä ja opetusmenetelmiä. Hänelle on tärkeää luoda luokkaan lämmin ilmapiiri, jossa opettaja voi luottaa lapsiin ja lapset opettajaan.

KM Eija Leskinen, luokanopettaja, tietokirjailija, draamapedagogi ja yrittäjä. Eija on toiminut luokanopettajana 32 vuotta. Hän on erikoistunut kahdeksaan oppiaineeseen. Koulun ja opetuksen kehittäminen on aina osa Eijan työtä. Idearikas Eija on ollut mukana monissa erilaisissa projekteissa, esimerkiksi Kansanperinne-projektissa. Hän on koulunsa kerhovastaava ja kulttuuriyhdyshenkilö.
Eija on kirjoittanut kirjat ”Kuvallisen ilmaisun taito 1 ja 2” Tuija Karjalaisen kanssa. Hän on kirjoittanut toiminnallisesta oppimisesta Juho Norrenan kirjaan ”Ryhmä oppimaan!”. Eijan oma kirja on suosittu ”Ryhmä toimimaan!”.
Eija uskoo oppilaiden taitoihin ja kykyyn oppia. Opetuksessa hän käyttää paljon draamaa ja toiminnallisia menetelmiä. Hän on huomannut oppilaiden koulumotivaation ja oppimisen paranevan monipuolisten menetelmien avulla.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  62 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä