Piupalipotti-kirja

Hinta
44,00

Piupalipotista iloa ja tukea varhaiskasvattajille!

Haaveiletko työssäsi leppoisasta arjesta, jossa lapset osaavat sanoittaa tunteitaan, jossa pystytte rakentavasti käsittelemään haastaviakin ristiriitatilanteita, ja jossa jokapäiväisten tilanteiden pedagogiikka on rakennettu siten, että jo pelkästään se vastaa Vasun normeihin? Monet arjen haasteet syntyvät, kun lapsen vireystila ei ole tarkoituksenmukainen päivän hetkeen.

Tähän liittyy niin aistisäätely, temperamentti kuin tunteet ja niiden tunnistaminen. Vireystila vaikuttaa aivojen toimintaan ja edelleen mm. keskittymiseen, oppimiseen ja vuorovaikutukseen. Piupalipotin lorut, leikit ja tehtävät toimivat lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen ja oppimisen tukena sekä ajattelun siemeninä, Vasun laaja-alainen osaaminen huomioiden.

Kirjan pohjalta on luotu myös Piupalipotti – työkalupakki lasten vireysviisauteen -koulutus, johon voit tutustua täällä: www.snellmanedu.fi/tuote/piupalipotti-tyokalupakki-lasten-vireysviisauteen/. Saat kirjan hintaan 40 €, jos ostat sen yhdessä koulutuksen kanssa, hyödynnä tarjous täällä: https://snellmanedu.fi/tuote/piupalipotti-tyokalupakki-lasten-vireysviisauteen-koulutuskirja/

Kirjailijan kuvaus

Sanna Leena Saarinen on kouluttaja ja kirjailija, joka on työskennellyt lastentarhanopettajana mm. päivähoitoyksikössä sekä metsäryhmässä, joissa käytetään moniaistista työotetta. Saarinen on erikoistunut musiikkikasvatukseen ja on työskennellyt erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa sekä toiminut lasten suojelussa ohjaajana.

Kohderyhmä

Kirja on suunnattu ensisijaisesti varhaiskasvattajille sekä esiopetuksessa toimiville ammattilaisille. Myös muut lasten kanssa työskentelevät tai siitä kiinnostuneet saavat uusia näkökulmia ja eväitä työkalupakkiinsa.

  • Lisätietoja: 

    asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
    044 746 2840

  • Hinta: 

    Kirjan hinta 44 € (sis. alv ja 5 € postituskulut). Kirja postitetaan 14 päivän kuluessa.


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä