Juha-Matti Nuuja toimii People Development Specialistina Stockmannilla. Juha-Matti osallistui keväällä Ketterä oppija –valmennukseen ja päätyi tämän myötä suosittelemaan ja tarjoamaan valmennusta koko Stockamannin henkilökunnalle. Viidennessä Keto-blogissa Juha-Matti jakaa kokemuksia ja ajatuksia valmennuksesta.

Mikä valmennuksessa herätti kiinnostusta Stockmannilla?

Kiinnostuimme valmennuksesta, koska uskoimme KETO-valmennuksen sisältöjen herättävän kiinnostusta myös meissä Stockalaisissa. Sisältökokonaisuudesta löytyy todella kattavasti työelämä- ja digitaitoja tukevia kursseja. Onkin vaikeaa nostaa mitään tiettyjä kursseja, koska on hyvin yksilöllistä, mitkä kurssit sopivat kenellekin ja mitkä ovat omat kiinnostuksen kohteet.

Olen myös itse mukana valmennuksessa ja voin omasta puolestani sanoa, että kurssit jotka koen erityisen tärkeiksi ovat Digikäyttäjä, Ongelmanratkaisutaidot, Itsensä johtaminen, Resilienssi ja tietenkin Oppimaan oppiminen. Jatkuva oppiminen on mielestäni juuri sitä, mitä tarvitaan tämän päivän työelämän myllerryksessä.

Kuinka ilmoittautumis- ja muut käytännön asiat on teillä hoidettu?

Kerroimme Ketterä oppija -valmennuksesta yrityksemme sisäisillä Teams-kanavilla. Olemme kannustaneet koko henkilökuntaamme lähtemään aktiivisesti mukaan oppimaan uutta ja kehittämään jo nykyistä osaamista. Lähtökohtaisesti Ketterä oppija -valmennukseen osallistutaan omalla ajalla. Olemme kuitenkin ohjeistaneet, että osallistujat voivat sopia oman lähijohtajansa kanssa mahdollisesta työajan käytöstä valmennukseen sekä muista käytännön asioista.

”Ketterä oppija -valmennuksen kursseja voi loistavasti suorittaa myös kesäajalla. Osallistuminen on helppoa ja juuri sopivan rentoa tekemistä leppoisiin kesäpäiviin.” Juha-Matti Nuuja.

Kuinka valmennus sopii henkilökuntakoulutukseksi?

Ketterä oppija -valmennus sopii mielestäni loistavasti henkilökuntakoulutukseksi juuri kattavan ja monipuolisen sisältökokonaisuuden ansiosta. Kurssit on toteutettu niin, että ne haastavat pohtimaan asioita kunkin oman työn osalta. Itse olen ainakin kokenut jo tähän mennessä monta hienoa ”AHAA -elämystä” 🙂

SUOSITTELEN KAIKILLE!

Kesäterveisin,
Juha-Matti