Projektityö tuloskuntoon – Projektinvetäjien valmennusryhmä

Ajankohta
13.09.2024 - 11.10.2024
Paikka
Etäopetus
Hinta
365,00
Ilmoittaudu viimeistään
02.09.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Oletko uuden tai jo meneillään olevan kehittämisprojektin äärellä? Onko tavoitteenasi vaikuttava projektityö – siis työ, jonka tulokset elävät vielä projektin päättymisen jälkeenkin? Haluaisitko kehittää vaikuttavia projektityön käytäntöjäsi? Mikäli vastasit näihin myöntävästi, tämä valmennus on sinulle!

Uuden tuotteen, palvelun tai toimintatavan kehittämiseen tähtäävän projektin onnistumista haastavat useat tekijät. Kyse voi olla osaamisesta, resursseista, olosuhteista, ajoituksesta tai vaikka vaivannäöstä. Onnistunut projekti ei ole itsestäänselvyys. Uuden kehittämisessä epäonnistuminen onkin huomattavasti todennäköisempää onnistumiseen verrattuna. Onnistumisen todennäköisyyksiin voidaan kuitenkin vaikuttaa. Kuten monissa asioissa muutenkin, myös projektityössä valtaosa tuloksista on seurausta suhteellisen pienestä joukosta toimenpiteitä. Vaikuttava projektityö syntyy tuon pienen, mutta vaikuttavan joukon tunnistamisesta ja toimeenpanosta päivittäisessä toiminnassa.

Projektinvetäjien valmennusryhmä on projektipäälliköille ja -koordinaattoreille tarkoitettu sparrausryhmä omien projektityökäytäntöjen kehittämiseen. Tarkoituksena on kokoontua vaikuttavan projektityön äärelle – oppimaan yhdessä projektityön menestystekijöistä sekä arvioimaan ja kehittämään niiden toteutumista omassa projektissa. Ryhmä on myös mahdollisuus tutustua toisiin projekteihin ja niiden vetäjiin. Tervetuloa mukaan!

”Oli tilaa pohtia omaa projektia syvällisemmin. Tämä koulutus tuli tarpeeseen, paljon hyödyllisiä juttuja käytiin läpi. Opin reflektoimaan omaa projektia ja sen käytänteitä. Sain vertaisoppimista ryhmätyöskentelyssä. Erinomainen koulutus!” – Osallistuja, syksy 2023
”Mahtava päivän aloitus, tärkeitä teemoja!” – Osallistuja, syksy 2023
”Erinomainen koulutus! Tätä on kaivattu ja tuli tarpeeseen. Sain paljon eväitä hanketyöhön ja työskentelyyn. Iso kiitos!” – Osallistuja, syksy 2023
”Konkreettisia vinkkejä oman työn suunnitteluun. Kiitos!” – Osallistuja, syksy 2023
”Huippufiilis! Teemat ei itsestään selviä, joten tärkeitä ja oleellisia. Hyvä kiteytys. Kiitos!”– Osallistuja, syksy2023

Sisältö

Tässä valmennuksessa kehitetään vaikuttavia projektityön käytäntöjä. Sisältö rakentuu kuudesta projektityön menestystekijästä, joissa keskitytään tiimiin, tavoitteisiin, toimenpiteisiin, tarinoihin, todisteisiin ja tapoihin.

Tapaaminen 1
pe 13.9.2024 klo 8.30–11.30

 • Projektityön tuloksentekijät
 • Projektin avainhenkilöt
 • Toimintaa ohjaavat tavoitteet

Tapaaminen 2
pe 27.9.2024 klo 8.30–11.30

 • Tavoitteista tekoihin
 • Priorisoinnin taito
 • Projektin viestintä

Tapaaminen 3
pe 11.10.2024 klo 8.30–11.30

 • Tulokset ja niistä kertovat todisteet
 • Projektin mittarit
 • Voittavat tavat

Aika ja paikka

pe 13.9.2024 klo 8.30–11.30
pe 27.9.2024 klo 8.30–11.30
pe 11.10.2024 klo 8.30–11.30
Valmennus järjestetään etäopetuksena.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu projektipäälliköille ja -koordinaattoreille, jotka haluavat saada projektissaan aikaan vaikuttavia tuloksia – siis tuloksia, jotka voivat elää myös projektin päättymisen jälkeen. Valmennus sopii myös muille kehittämistyötä tekeville henkilöille, jotka haluavat kehittää arkeensa vaikuttavia työtapoja. Mikäli vedät projektia työparina, suositellaan osallistumista yhdessä.

Osaamistavoitteet

Valmennustarjoaa virikettä, peilausta ja sparrausta oman projektityön kehittämiseen. Valmennuksenjälkeen:

 • tunnet projektityön käytännön onnistumisen keskeiset menestystekijät
 • tunnistat omien projektikäytäntöjesi vahvuudet ja kehittämiskohteet
 • sinulla ontyökaluja projektityösi vaikuttavuuden kehittämiseen
 • sovellatoppimaasi käytännössä

Valmennus antaa eväät vaikuttavampaan projektiarkeen, siis ihan tavalliseen päivittäiseen perustyöhön. Parhaimmillaan löydät valmennuksesta myös yhteistyötahoja projektityösi kehittämiseen.

Kouluttajat

instructor_img

Teemu Ruohonen, KM, Rojektipäällikkö™, Rojekto Oy

Teemu on kehittäjä, kokeilija, kouluttaja ja valmentaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus yhteisöllisten toimintamallien ja oppimisratkaisujen kehittämisestä. Työhistoriassa painottuvat erityisesti yhteiskehittäminen, tulevaisuustyö, kokeilutoiminta ja tekemällä oppiminen. Lisäksi Teemu työskentelee korkeakoululehtorina digitaalisen palvelukehityksen parissa.

www.rojektipaallikko.fi
www.teemuruohonen.fi

 • Toteutus: 

  Valmennus rakentuu kolmesta (3) etätapaamisesta (3 tuntia). Tapaamiset koostuvat alustuksista, itsearvioinnista sekä keskustelusta ja keskinäisestä kokemusten ja oppien jakamisesta. Tapaamisten välissä tutkit valmennuksen oppeja ja ideoita käytännössä omassa projektissasi.
  Maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840
  Voit tilata valmennuksen työyhteisöllesi.

 • Hinta: 

  365 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset