MiniNepsy

Ajankohta
21.11.2024 - 22.11.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
295,00
Ilmoittaudu viimeistään
04.11.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Neuropsykiatrisiin vaikeuksiin liittyy erilaisia oireita kuten, oppimisen, unen ja motoriikan haasteita, mielialavaihteluja, ahdistus/pakko-oireisuutta sekä aistiherkkyyttä. Nepsy-vaikeudet vaikuttavat yksilön jokapäiväiseen elämään, oman toiminnan ohjaamiseen, säätelyyn, kommunikointiin sekä sosiaalisissa tilanteissa toimimiseen. Oireet ovat yksilöllisiä ja niiden vaikeusasteet vaihtelevat. Lisäksi niiden taustalta löytyy erilaisia tekijöitä.

Koulutuksesta saat konkreettisia menetelmiä ja näkökulmia ohjata neuropsykiatrisista vaikeuksista kärsiviä ihmisiä sekä auttaa heitä löytämään omat vahvuudet ja voimavarat. Tule hakemaan koulutuksesta käytännön työkaluja sekä uutta iloa ja intoa työhösi!

“Pitkä kokemus kuvastui puheesta, en jäänyt epäilemään yhtään sanaa. Puhe oli rauhallista, selkeää ja esimerkkeihin perustuvaa.”
“Tehtävät olivat oivallisesti valittuja ja jatkossa hyödynnettäviä. Asiantuntijavieraat olivat erinomaisesti valittuja.”

Sisältö

 • Neuropsykiatriset oireyhtymät ja arjen haasteet. Perustietoa kehityksellisestä neuropsykiatriasta.
 • Toiminnanohjauksen haasteet lapsen arjessa.
 • Käytännönmenetelmiä toiminnanohjauksen ja tarkkaavuuden tukemiseen.
 • Haastavat tilanteet, stressi ja stressin säätely.
 • Ratkaisukeskeinen viitekehys – teoriaa ja menetelmiä asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Hyvän yhteistyön rakentamisen perusedellytykset ja kulmakivet.
 • Positiivinen psykologia – vahvuuksien ja myönteisten tunteiden kautta onnistumisen ja oppimisen iloon.

Aika ja paikka

to 21.11.2024
pe 22.11.2024
klo 9-16
Koulutus järjestetään lähiopetuksena Kuopiossa. Tarkempi osoite ilmoitetaan kutsukirjeessä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu opetus- ja kasvatusalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa ja käytännön keinoja ja menetelmiä arjen työskentelyyn nuorten, aikuisten ja perheiden kanssa. Päivissä perehdytään myös neuropsykiatrisiin oireyhtymiin (ADHD/ADD, Tourette sekä autisminkirjo) ja niiden vaikutuksiin arjentoimintoihin ja koulunkäyntiin. Päivien aikana tutustutaan ohjaamisessa käytettäviin ratkaisukeskeisiin ja voimaanuuttavan vuorovaikutuksen toimintaperiaatteisiin sekä positiivisen psykologian näkökulmiin ja työskentelymenetelmiin.

Kouluttajat

instructor_img

Leena Mannström-Mäkelä, VTM, sosiaalipsykologi, erikoissairaanhoitaja, psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja –kouluttaja. Leenalla on monipuolinen kokemus työskentelystä ADHD-aikuisten, -nuorten, -lasten ja -perheiden kanssa. Hän käyttää työssään päivittäin ratkaisukeskeisen valmennuksen menetelmiä erilaisten asiakasryhmien kanssa. Leena on toiminut Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja –kouluttajana vuodesta 2006 alkaen.

Pia Heinonen, sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja, neuropsykiatrisen ohjauksen menetelmäosaajan.

Koulutuksessa on lisäksi Tourette-henkilön puheenvuoro.

 • Toteutus: 

  Koulutus järjestetään lähiopetuksena Kuopiossa. Etäosallistuminen ei mahdollista.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen
  niina.rasanen@snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  295 €
  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset