SnellmanEDUlla voit osallistua avoimen korkeakouluopetuksen opintokokonaisuuksiin ja kursseihin ympäri vuoden. Ensi syksynä tarjonnastamme löydät opintokokonaisuuksia Lapin, Turun sekä Jyväskylän yliopistojen opintovaatimusten mukaisesti.  Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta ilman pääsykokeita. Opinnot soveltuvat esimerkiksi henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan työelämässä, vauhditaaa varsinaisia korkeakouluopintoja tai vasta suunnittelevat korkeakoulututkinnon suorittamista. Opinnot ovat maksullisia.

Lisätietoa  alla olevista kokonaisuuksista tulossa huhti-/toukokuun aikana! Voit tilata uutiskirjeen tästä linkistä: www.snellmanedu.fi/tilaa-uutiskirje

Palvelumuotoilu (25 op, Lapin yliopisto), 2021–2022

Opintokokonaisuus tarkastelee muotoiluprosessia ja visuaalista viestintää liiketalouden, johtamisen ja palvelumuotoilun näkökulmasta. Palvelumuotoilu 25 op muodostaa kokonaisuuden, jossa edetään muotoiluajattelun ja palvelujen tutkimuksen ymmärtämisestä käytännönläheiseen osaamisen soveltamiseen ja yrityskuvan sekä palvelujen suunnitteluun.

Kirjoittamisen perusopinnot (30 op, Jyväskylän yliopisto), 2021–2022

Kirjoittamisen opinnoissa yhdistyvät kirjoittamisen nautinto ja motivoivat haasteet. Opinnoissa kirjoitetaan ja luetaan laajasti erilaisia tekstejä sekä annetaan ja vastaanotetaan palautetta. Perusopinnoissa tutustutaan omaan kirjoittamisprosessiin käytännön tekemisen, lukemisen ja palauteharjoitusten kautta. Opintojen aikana harjoitellaan kirjoittamista sekä lähdekirjallisuuden hyödyntämistä omassa kirjoitustyössä ja kokeillaan eri tekstilajeja. Opinnot sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kirjoittamistaan tavoitteellisesti.

UUTTA! Tulevaisuusohjauksen menetelmät ja työkalut (15 op, Turun yliopisto), 2021–2022

Tulevaisuusohjaus tarjoaa konkreettisia välineitä ohjaustyöhön ja innostaa tulevaisuusohjauksen kehittämiseen omassa työympäristössä. Työskenteletpä osaamisen ja henkilöstön kehittämistehtävissä tai uraohjaajana koulussa, järjestössä tai vaikka yrityksessä, tämä opintokokonaisuus tarjoaa niin akateemista tutkimustietoa kuin käytännön työvälineitä ohjaustyösi tueksi. Opinnot sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kiinnostuitko? Jätä sähköpostisi, niin lähetämme sinulle lisätietoa, kun koulutus on julkaistu: www.bit.ly/syksy2021

Suunnittelija, Outi Savolainen
p. 044 746 2846
outi.savolainen(a)snellmanedu.fi