TIEDOTE 29.1.2024

SnellmanEDUlle on valittu uudeksi rehtoriksi ja Snellman-instituutti ry:n johtajaksi Päivi Pentikäinen-Kaikkonen.

Määräaikaan mennessä tehtävään haki 12 henkilöä. Hakemusten perusteella haastateltiin neljä. Snellman-instituutti ry:n hallitus päätti yksimielisesti valita Snellman-instituutti ry:n johtajan ja SnellmanEDUn rehtorin tehtäviin Päivi Pentikäinen-Kaikkosen. Valinnan perusteena olivat hakijan koulutus, työkokemus ja haastattelusta saatu kokonaisvaikutelma.

Koulutukseltaan Pentikäinen-Kaikkonen on kasvatustieteiden maisteri. Pääosan työurasta hän on toiminut aikuiskoulutuksen ja henkilöstön kehittämistehtävissä niin asiantuntijana kuin esihenkilönä. Tähän tehtävään hän siirtyy tarjoomapäällikön työstä, jossa vastuulla ovat olleet esihenkilö- ja johtamiskoulutukset. Kokonaisuuteen kuuluivat sekä tutkintotavoitteiset koulutukset että organisaatioille räätälöidyt valmennukset.

Tuleva rehtori Pentikäinen-Kaikkonen kertoo, että uudessa tehtävässä inspiroi erityisesti mahdollisuus olla yhdessä osaavan tiimin kanssa luomassa asiakkaille jatkuvan oppimisen ja itsensä kehittämisen mahdollisuuksia.
-Vapaan sivistystyön kenttä kiinnostaa minua, koska se antaa taustasta riippumatta kaikille halukkaille mahdollisuuden kehittää osaamistaan, kiteyttää Pentikäinen-Kaikkonen.

Lisätietoja:
Snellman-instituutti ry:n hallituksen puheenjohtaja Kirsti Turunen p. 044 718 4701
Päivi Pentikäinen-Kaikkosen yhteystiedot 19.2.2024 alkaen