Etsimme useita henkilöitä kesätöihin Lasten ja nuorten yliopiston kesän 2024 tiedeleireille Kuopiossa, Iisalmessa ja Siilinjärvellä. Tarvitsemme tiedeopettajia, vastuuohjaajia ja ohjaajia! Lue alta tarkemmin, voisitko sinä olla heistä yksi ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Tiedeopettaja: Tiedeopettaja suunnittelee ja toteuttaa leirin opetussisällön yhteistyössä Lasten ja nuorten yliopiston suunnittelijoiden kanssa. Suunnittelussa tiedeopettaja voi hyödyntää omia tai valmiina olevia tiedekasvatussisältöjä. Kerro hakemuksessasi, mitkä tieteenalat sinua kiinnostavat ja jo onko sinulla jo valmista ideaa leirin tiedetoiminnaksi. Leirien sisältöjä ja teemoja muokataan tiedeopettajien tiedeosaamisen mukaisesti.

Tiedeopettajan eduksi katsotaan tieteellisen tutkimustyön osaaminen, pedagogiset opinnot sekä kokemus tiedekasvatuksesta ja opettamisesta. Oman auton käyttömahdollisuus sujuvoittaa toimintaa. Suunnittelutyö sisältyy palkkioon, joka on 30 €/ opetustunti. Yksi leiripäivä sisältää viisi tuntia työtä: neljä opetustuntia ja yksi tunti järjestelytyötä. Opetustunti on 60 minuuttia.

Ohjaaja: Leiriohjaajana voi toimia 16 vuotta täyttänyt reipas, oma-aloitteinen ja lasten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö. Leiriohjaajan eduksi katsotaan kiinnostus tiedettä, taidetta ja teknologiaa kohtaan. Ohjaustyöstä maksetaan palkkio, joka on 12 €/tunti. Ohjaajan työaika on 5 tuntia/päivä.

Vastuuohjaaja: Leirin vastuuohjaajana voi toimia 18 vuotta täyttänyt loppuvaiheen korkeakouluopiskelija tai kasvatusalan ammattilainen. Eduksi katsotaan kiinnostus tiede-, taide- tai teknologiakasvatukseen. Vastuuohjaajalta edellytetään kasvatusalan koulutusta tai kokemusta lasten kerhojen tai leirien ohjaamisesta. Vastuuohjaajalle maksetaan palkkio, joka on 15 €/tunti. Vastuuohjaajan työaika on 6 tuntia/päivä.

Työvuorot jaetaan leirien ilmoittautumisten päätyttyä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirien alkua. Työtehtäviin valittuja pyydetään toimittamaan rikosrekisteriote (rikostaustaote lasten kanssa työskentelevälle).

HAE em. kesätyöpaikkoja viimeistään 4.2.2024 – tällä hakulomakkeella. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja otamme hakijoihin yhteyttä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Halutessasi voit lisäksi lähettää max. 1 minuutin mittaisen videoesittelyn itsestäsi suunnittelija Reetta-Mari Kellokoskelle sähköpostiin (vapaaehtoinen).

Tarvittaessa ota yhteyttä ensi kesän leirien pääsuunnittelijaan:

Reetta-Mari Kellokoski
Suunnittelija, SnellmanEDU
044 746 2846
reetta-mari.kellokoski@snellmanedu.fi