Tehtävässä toimit myös Snellman-instituutti ry:n johtajana.

Tehtävänäsi on SnellmanEDUn toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen sekä kehittäminen ja visiointi alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Tunnet oppilaitosmaailmaa sekä erityisesti vapaan sivistystyön kenttää. Odotamme että sinulla on vahvaa talousosaamista ja kykyä muutosjohtamiseen sekä valmiutta toimia monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja halukkuutta kehittää niitä jatkuvasti.

Olet aktiivinen viestijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Pienehkössä organisaatiossamme saa laittaa myös kädet saveen eli toivomme osaamista myös ydintehtäväämme eli koulutusten suunnitteluun ja markkinointiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista, itsenäistä ja tulosvastuullista työotetta sekä kykyä johtaa isoja asiakokonaisuuksia ja ihmisiä. Sinulla on yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto tai tiedekorkeakoulussa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus toimia kesäyliopiston rehtorina. Eduksi luetaan aiempi johtamiskokemus.

Työsuhde alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika 6 kk. Palkka 4 052,65 € / kk tai sopimuksen mukaan. Oman palkkatoiveen voi esittää.

SnellmanEDU on lakisääteinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jolla on toimipisteet Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. SnellmanEDUn ydin on ympärivuotinen kesäyliopisto. Kesäyliopiston lisäksi muita yksiköitä ovat liiketoimintayksikkö, Learn@work, joka toteuttaa yrityksille ja muille organisaatioille tilauskoulutuksia sekä oppilaitoksille tarkoitettu kehittäjäyhteisö Isoverstas. Organisaatiossa työskentelee kahdeksan henkilöä.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen rekry@snellmanedu.fi
Hakuaika päättyy 10.12.2023 klo 15.00. Haastattelut aloitetaan viikon 50 aikana.

Tiedustelut: p. 044 718 4701 Kirsti Turunen, Snellman-instituutti ry:n hallituksen pj

Sama ilmoitus myös Työmarkkinatorilla