Jotain aivan muuta, jotain ihan uutta.

Teimme syksyllä 2022 strategian päivitystyön aina vuoteen 2027 saakka. Tulevaisuuden suunnitteleminen noinkin pitkälle aikavälille on näinä aikoina hyvin haasteellista. Pääsimme kuitenkin miettimään toimintaamme ja etsimään siihen niitä näkökulmia, jotka meistä ovat oleellisia tähän aikaan ja merkityksellisiä myös tulevaisuuden yhteiskunnan näkökulmasta. Kouluttautuminen ja kehittyminen kun on, ainakin meidän mielestämme, pysyvästi pinnalla oleva megatrendi.

Mietimme myös meidän arvojamme ja niiden sanoittamista.

Rajattomuus

Merkitsee meille vapautta tehdä, toimia ja olla rohkeita valinnoissamme. Tämä on osa ketterän toiminnan malliamme, jota ei sido opetussuunnitelmat tai ylhäältä tulevat pakotteet. Saamme muotoilla koulutustarjontaamme juuri sellaiseksi kuin haluamme. Tämä tuo tietenkin myös vastuuta ja jatkuvaa riskin ottoa. Jokainen suunniteltu ja julkaistu koulutus on saatava markkinoitua ja myytyä.

Asiakkaillemme tämä merkitsee mahdollisuutta vaikuttaa koulutustarjontaamme, ajankohtaista ja monipuolista aihevalikoimaa ja nykyaikaisia opetus- ja oppimismenetelmiä.

Vaikuttavuus

Olemme varmoja siitä, että koulutus näkyy osana yhteiskuntaamme. Jokainen opittu asia leviää ympäristöön ja osaksi sen toimintaa. Pyrimme löytämään vaikuttavia koulutusaiheita ja tekemään koulutuksista elämyksiä, joista saa oppimisen lisäksi hyvää mieltä ja positiivista energiaa.

Yhteisöllisyys

SnellmanEDU on nimenomaan yhteisö juuri sinulle, joka haluat kehittää ja kouluttaa itseäsi ja kartuttaa omaa osaamispotentiaaliasi. Meille sinä olet asiakas, oppija ja yhteisömme jäsen. Olemme valmiita tukemaan ja auttamaan sinua matkallasi. Tervetuloa oppimaan!

Kirjoittanut vs. rehtori / suunnittelija Riikka Asikainen, SnellmanEDU