Minna Canth -foorumi 18.6.2021: Hyvinvoiva johtaja – hymyilevä työyhteisö

Tässä ajassa johtajilta ja esihenkilöiltä odotetaan paljon. On näytettävä esimerkkiä, synnytettävä psykologisen turvallisuuden ilmapiiriä, kannateltava työyhteisöä hankalina hetkinä, valmennettava ihmisiä tulokselliseen toimintaan ja pidettävä huolta työyhteisön hyvinvoinnista. Tämä on mahdoton tehtävä, ellei johtajan oma hyvinvointi ole kunnossa.

Vuoden 2021 Minna Canth -foorumissa pureudumme siihen, miten johtaja voi edistää omaa hyvinvointiaan voidakseen sen kannattelemana pitää huolta myös työyhteisöstä. Luvassa on aiheen pohdintaa sekä tutkimuksen, kokemuksen että ratkaisujen näkökulmasta. Ota päivä aikaa itsellesi ja osallistu!

“Hyvinvointi ja sen tukeminen nousivat lähes yksimielisesti Minna Canth –foorumin suunnitteluryhmässä ensi kesän toteutuksen aiheeksi. Tuntuu, että ihmiset tarvitsevat nyt ratkaisumalleja sille, miten omaa ja toisten hyvinvointia voi lisätä. Näitä haluamme tarjota.”
 Soili Meklin, SnellmanEDUn johtaja

Kahdeksas Minna Canth -foorumi järjestetään 18.6.2021 klo 9–16. Tunnelmallinen lähi- ja etätapahtuman yhdistelmä muuntuu ketterästi fasilitoiduksi ja monipuoliseksi verkkotapahtumaksi. Erinomaisten puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on ripaus teatteria, musiikkia ja hyvinvointia osallistavasti. Ilmoittautuminen ja lisätietoa: www.snellmanedu.fi/minnacanthfoorumi

Esiintyjät

Pekka Pohjakallio, mentori, kehitysjohtaja Hintsa Performance
JOHTAJATKAAN EIVÄT OLE YLI-IHMISIÄ

Merja Karjalainen, työelämäkehittäjä, tietokirjailija, ent. Työ Terveys Turvallisuus -lehden päätoimittaja
KUN SISUKAAN EI RIITÄ

Emilia Kujala, psykoterapeutti, kirjailija
RIITÄMMEKÖ KOSKAAN – ITSELLEMME?

Suvi Kohisevankoski, business coach
INHIMILLINEN, MERKITYSLÄHTÖINEN JOHTAJUUS

Arto O. Salonen, apulaisprofessori, UEF
HYMYILEVÄ TULEVAISUUS – PLANETAARINEN NÄKÖKULMA

Minna Canth -foorumi on valtakunnallinen johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille suunnattu tapahtuma. Tapahtuman tuottaa SnellmanEDU. Yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kaupunki, K-Market Neulamuikku ja Kalakukko, Kuopio Tanssii ja Soi, Paju Consulting, Pohjois-Savon liitto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Terveystalo.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heidi Kotikumpu
tuottaja, markkinointikoordinaattori
heidi.kotikumpu(a)snellmanedu.fi
p. 044 746 2846