Laadukkaan ja monipuolisen koulutustarjontamme takaa löytyvät ammattitaitoiset koulutussuunnittelijamme. Koulutussuunnittelijat seuraavat aktiivisesti ajankohtaisia koulutustarpeita, ja asiakkaiden toiveet ovat tietenkin myös erittäin tärkeitä. Kun koulutusaihe ja siihen sopiva huippukouluttaja ovat löytyneet, suunnittelija alkaa koostaa ja soveltaa koulutuksen sisältöä tarkemmin. Työvaiheena on neuvottelua, kustannuslaskelmaa ja lopuksi koulutuksen tuotteistaminen verkkokauppaan tai tilauskoulutusasiakkaalle. Koulutuksen markkinointia tehdään tiiviisti tiimissä yhdessä markkinointikoordinaattorin ja koulutuskoordinaattoreiden kanssa. Koulutuksen ilmoittautumisajan umpeuduttua suunnittelija tekee koulutuksesta toteutuspäätöksen. Koulutuksen käytännönjärjestelyt hoidetaan tiiviissä yhteistyössä koulutuskoordinaattoreiden kanssa. Koulutuksen päätyttyä suunnittelija analysoi palautteet ja harkitsee mahdollista saman koulutuksen uudelleen tarjoamista.

Meillä koulutussuunnittelua tekevät Niina, Riikka, Mari ja Miia sekä tässä kuussa työnsä aloittava Reetta-Mari. Katso tästä tarkempia yhteystietojamme.

Jos sinulla on toiveita yleisistä koulutuksistamme tai tarvitset tilauskoulutusta organisaatiollesi, niin laita meille viestiä asiakaspalvelu@snellmanedu.fi