Feminine Yin-jooga® ja äänimaljarentoutus workshop, Kuopio

Ajankohta
07.09.2024 - 07.09.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
55,00
Ilmoittaudu viimeistään
01.09.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Joogatunnilla opimme lempeiden Feminine Yin®-asanoiden ja hoitavan akupistepainannan ja hoidon kautta kuuntelemaan paremmin kehoamme ja omia tarpeitamme.

Feminine Yin® on naisille suunniteltu, ihanan rentouttava yin-joogaharjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Yin-jooga on hyvin rauhoittavaa, rentouttavaa ja palauttavaa joogaa, jonka helposti omaksuttavat asennot sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin, jotta keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Tunnilla ohjaaja kiertää painamassa muutamia akupisteitä pitkissä, lempeissä venytyksissä. Opettelemme samojen pisteiden itsehoitoa ja teemme ohjatusti hoitoharjoituksia myös toisillemme. Tämän tunnin ihanin juttu on asennoissa lepääminen sekä hoidollinen, lempeä kosketus. Lopussa pitkä äänimaljarentoutus, jonka aikana hoitavat soittimet vievät sinut syvään läsnäolon ja rentouden tilaan!
Tervetuloa mukaan hoitaviin levon hetkiin!

Sisältö

• Lempeitä yin-joogan venytyksiä istuen ja makuuasennossa
• Rentoutus-, läsnäolo ja hengitysharjoituksia
• Yhteistä keskustelua ja jakamista pienellä tauolla
• Akupainantaa itsehoitona ja harjoitteluna toisillemme: vapautetaan faskiakalvoja ja hoidetaan koko kehoa ohjatulla, helpolla akupainannalla jalkapohjista, sääristä ja käsivarsista
• Kehollinen rentoutumisharjoitus ja erityispitkä sointukylpy äänimaljoilla ja hoitavilla soittimilla

Aika ja paikka

lauantai 7.9.2024 klo 11–14, Kuopio

Kohderyhmä

Feminine Yin-jooga ja äänimaljarentoutus-kurssi sopii kaikille omasta venyttelystä, rentoutumisesta ja rauhoittumisesta kiinnostuneille. Tunti on suunniteltu erityisesti naisia varten, eikä erityistaitoja tai aiempaa kokemusta vaadita.

Kouluttajat

Sanna Lahti, hyvinvointialan yrittäjä, joogaopettaja sekä luontaishoitoihin ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi. Sanna on myös energia- ja äänimaljahoitaja, sekä opiskellut omavaraisuutta luonnonvara-alalta.

Sannan intohimo ja inspiraation lähde on Suomen luonto ja sen monimuotoisuus. Myös luonnolliset tavat hoitaa kehoa sekä mieltä ovat hänen sydäntä lähellä. Sannan tapa ohjata on selkeä mutta rauhallinen.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Maksimiosallistujamäärä 10.

 • Lisätietoja: 

  Karin Johnson
  karin.johnson(a)snellmanedu.fi
  044 746 2842

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  55 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset