Joulupaketti – arvoituksellisia jouluperinteitä

Ajankohta
30.11.2024 - 08.12.2024
Paikka
Etäopetus
Hinta
49,00
Ilmoittaudu viimeistään
21.11.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Ota enemmän irti joulustasi! Perinteiseen jouluun kuuluvat lukuisat traditiot riisipuurosta, jouluomeniin, kuuseen, adventtiajan lauluihin, lahjarusetteihin ja käpyseppeleeseen ovella. Moni meistä laittaa mantelin riisipuuroon, koska isoäitikin teki niin. Silti aniharva tietää, miksi me teemme niin.

Suomen perinteinen joulu on kansainvälisempi ja ikiaikaisempi kuin osaat arvatakaan. Tämän kolmen kerran joulukurssin jälkeen osaat yllättää jouluvieraasi kertomalla, mistä kaikesta on kyse vaikkapa piparkakuissa tai joulukuusessa. 

Kukin osa sisältää tunnin luennon ja helppokäyttöiselle thinglink alustalle rakennetun syventävän osan.

Ilmoittautuessasi koulutukseen saat kampanjakoodin, jolla voit halutessasi tilata Symbolien joulun sekä muut Liisa Väisäsen teokset SnellmanEDUn opiskelijoiden -25 % erikoishinnalla SKS Kirjat -kustantamon verkkokaupasta.

Sisältö

Koulutus koostuu kolmesta viikonloppuisin toteutettavasta, tunnin mittaisesta verkkovälitteisistä luennoista, jotka tallennetaan ja jotka voi katsella myös jälkikäteen. 

Luentoihin liittyy verkko-oppimisympäristöstä löytyvä lisämateriaali kustakin teemasta.

lauantaina 30.11.2024 klo 11-12
Joulun odotus ja seimet

sunnuntaina 1.12.2024 klo 11-12
Joulu lahjoineen, ruokineen ja koristeineen

sunnuntaina 8.12.2024 klo 11-12
Joulusta kohden loppiaista ja joulun historiaa mausteena: miten joulu syntyi? Miksi me vietämme joulua?

Aika ja paikka

30.11.-8.12.2024 lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-12, etänä

Kohderyhmä

Kaikki jouluperinteistä kiinnostuneet.

Kouluttajat

instructor_img

Liisa Väisänen on Espanjassa asuva tietokirjailija ja matkaopas. Liisa on koulutukseltaan filosofian maisteri kirjallisuustieteestä ja filosofian tohtori estetiikasta. Hän on väitellyt islamilaisesta taidefilosofiasta Genovan yliopistossa ja opiskellut muun muassa filosofiaa, taidehistoriaa, kirjallisuutta, estetiikkaa ja teologiaa Kairon, Sorbonnen ja Helsingin yliopistoissa.

Liisa Väisäsellä on Vatikaanin hyväksymä uskonnollisten kulttuurimatkojen diplomi ja matkailun teknisen johtajan tutkinto sekä matkailualan yrittäjätutkinto Italiassa. Oppaan tutkinnon hän on suorittanut Italiassa ja matkanjohtajan tutkinnon Espanjassa.

Liisa Väisänen on myös tuottelias tietokirjailija ja lisäksi hän on käsikirjoittaja ja asiantuntia YLE televisiosarjassa Merkkien Salat.

Kuvat Marco Peretto.

  • Toteutus: 

    Koulutus toteutetaan Zoomilla. Lisäksi käytössäsi on Edugo-oppimisympäristö.

  • Lisätietoja: 

    Mari Markkinen
    mari.markkinen(a)snellmanedu.fi
    puh. 044 746 2848

    asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
    044 746 2840

  • Hinta: 

    49 €
    Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset