Tutkimusmatkalla tieteisiin (7–12-vuotiaat), Iisalmi

Ajankohta
10.06.2024 - 14.06.2024
Paikka
Iisalmessa
Hinta
175,00
Ilmoittaudu viimeistään
15.04.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Loistavia uutisia, leiri toteutuu! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan.

Tutustu tieteiden ihmeelliseen maailmaan!

Oletko esimerkiksi miettinyt, miten aivot toimivat ja mikä saa aikaan erilaisia sääilmiöitä? Otetaanko yhdessä selvää tähtitieteestä ja kartoista?

Tutkimusmatkalla tieteisiin -tiedeleirillä osallistujat pääsevät tekemään toiminnallisen ja monipuolisen kurkistuksen tutkimuksen ja eri tieteenalojen maailmaan. Leirillä tutustutaan yhdessä muun muassa maantieteen, historian, meteorologian, tähtitieteen ja psykologian saloihin. Tavoitteena on kannustaa osallistujia jännittävien ilmiöiden tarkastelemiseen ja testaamiseen.

Tutkimusmatkalla tieteisiin on yksi Lasten ja nuorten yliopiston tiedeleirien klassikoista, joka järjestetään joka vuosi uusilla sisällöillä.

Tule tiedeleirille innostumaan ja oppimaan uutta!

HUOM! Oston yhteydessä tulee syöttää maksavan aikuisen tiedot verkkokauppaan. Maksutapahtuman jälkeen täytetään osallistujan, eli lapsen tiedot Tilauksen viimeistely -lomakkeeseen. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian maksutapahtuman jälkeen.

Sisältö

Lasten ja nuorten yliopiston tiedeleirit ovat täynnä mielenkiintoista tiede-, taide- ja teknologia-aiheista tekemistä. Leireillä pääsee puuhailemaan kavereiden kanssa sisällä ja ulkona sekä tekemään hauskoja tutkimuksia ja tehtäviä, jotka innostavat luovaan uteliaisuuteen ja oppimiseen.

Tiedeleiripäivän tarkempi ohjelma

klo 7.30–9.00 Leiriläiset saapuvat tiedeleirille, valvottua toimintaa
klo 9.00–11.00 Tiedeopetusta
klo 11.00–13.00 Lounas ja vapaamuotoista toimintaa ohjaajan johdolla
klo 13.00–15.00 Tiedeopetusta ja välipala
klo 15.00–16.30 Ohjattua iltapäivätoimintaa*

*Pidätämme oikeuden muutoksiin tiedeleiripäivän sisäisessä aikataulussa.

Leirin hintaan kuuluu päivittäin lounas sekä välipala iltapäivällä. Mikäli leiriläinen tulee leirille aamulla heti klo 7.30, on syytä ottaa mukaan myös huoneenlämmössä säilyvät eväät. Tiedeleiri on avoinna klo 16.30 saakka, mihin mennessä osallistujat tulee hakea leiriltä. 

Lasten ja nuorten yliopisto toimii valtakunnallisten tiedekasvatuksen suositusten mukaisesti. Suosituksen viisi periaatetta ovat laaja-alaisuus, saavutettavuus, osallistavuus, yhteisöllisyys sekä innostaminen. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten tiedepääoman (Science Capital) kehittymistä muun muassa lisäämällä ymmärrystä tieteestä ja tutustumalla tieteen parissa työskenteleviin ihmisiin. Olemme Suomen tiedekeskukset ry:n jäsen. Opettajat ja ohjaajat ovat perehtyneet tiedekasvatukseen.

Osallistujille on otettu tapaturmavakuutus. 

Aika ja paikka

Ma–pe 10.–14.6.2024 klo 9.00–15.00

LUMA-keskus, Iisalmi

Varsinainen tiedeleiritoiminta järjestetään aikavälillä klo 9.00–15.00. Leiriläisten olisi hyvä saapua paikalle viimeistään klo 8.30, jotta leiriopetus päästään aloittamaan klo 9.00.

Leiriläisille järjestetään valvottua toimintaa myös aamusta ja iltapäivästä, joten he voivat tulla leirin tukikohtaan tarvittaessa aamuisin jo klo 7.30 alkaen. Iltapäivällä tukikohta on avoinna klo 16.30 saakka, mihin mennessä leiriläiset tulee hakea leiriltä.

Kohderyhmä

Leiri on suunnattu 7–12-vuotiaille. Leirille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 • Toteutus: 

  SnellmanEDUn Lasten ja nuorten yliopiston tiedeleiri.

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Reetta-Mari Kellokoski
  reetta-mari.kellokoski@snellmanedu.fi
  Puh. 044 746 2846

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  175 € Hinta sisältää ohjatun tiedeopetuksen ja -toiminnan, lounaan, välipalan sekä tapaturmavakuutuksen.

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset