TRE-stressinpurkuliikkeillä vapaaksi jännityksistä, Kuopio 2

Ajankohta
04.05.2024 - 04.05.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
89,00
Ilmoittaudu viimeistään
22.04.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Kevään ryhmä tuli täyteen, joten julkaisimme suuren suosion vuoksi keväälle vielä toisen ryhmän. Varaa paikkasi pian!

TRE® (Tension, Stress&Trauma Release Exercise) on stressiä ja jännittyneisyyttä purkava kehollinen itsehoito- ja harjoitusmenetelmä, joka on helppo oppia ja ottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitäväksi rutiiniksi. Teorian ja harjoitusten myötä osallistuja saa valmiuksia selvitä mm. työn ja kiireellisen elämän tuomasta stressistä ja kuormituksesta.

TRE-harjoitus käynnistää luonnollisen palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Se pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

“Se yllätti miten nopeasti prosessi käynnistyi ja positiivista oli, minkä vaikutuksen harjoitus sai aikaan.”

“Kouluttajalla oli selkeä tapa ilmaista asiansa, oli helppo kuunnella. Kouluttaja huomioi jokaisen kurssilaisen kommentit arvostaen, ohjaus oli yksilöllistä harjoituksen aikana.”

Kuvaus

TRE stressiä ja jännittyneisyyttä purkava kehollinen harjoitusmenetelmä TRE® (Tension, Stress&Trauma Release Exercise) on kehollinen itsehoitomenetelmä, joka on helppo oppia ja ottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitäväksi rutiiniksi. TRE-harjoitus käynnistää luonnollisen palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Teorian ja harjoitusten myötä saat valmiuksia selvitä mm. työn ja kiireellisen elämän tuomasta stressistä ja kuormituksesta. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Se pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

Sisältö

Koulutus sisältää sekä teoriaa että harjoituksia.

 • TRE –menetelmän teoria ja tausta
 • Ohjattu harjoittelu menetelmään
 • Rentoutusjakso
 • Keskustelu ja palaute harjoittelukokemuksest
 • Vinkkejä menetelmän ylläpitämiseen ja jatkotyöstämiseen
 • Mindfulness –harjoitetteiden hyödyntäminen kehon tilan havainnointiin ja läsnäoloon juurtumiseen

Aika ja paikka

La 4.5.2024 klo 10-15.30, Kuopio

Kohderyhmä

Kaikille työhyvinvoinnista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneille.

Maksimiosallistujamäärä 14.

Osaamistavoitteet

Saada valmiuksia selvitä mm. työn ja kiireellisen elämän tuomasta stressistä ja kuormituksesta.

Kouluttajat

instructor_img

Markku Liinamaa, laillistettu sosiaalityöntekijä (Valvira)
Diakoni
Työnohjaaja, STOry
TRE-ohjaaja, tasot 1 ja 2
Työelämän mindfulnessohjaaja, CMW
Retriitinohjaaja

Markku on tehnyt pitkän työuran sosiaalityöntekijänä erityisesti psykiatrian puolella. Hänen työhönsä on kuulunut laajalti yhteistyö eri viranomaisverkostojen kanssa sekä kehittämistyö erinäisissä psykiatrian ja kuntoutuksen työryhmissä. Markku on myös toiminut työnohjaajana 13 vuoden ajan. TRE® -ohjaamisesta ja kouluttamisesta hänellä on kokemusta seitsemän vuoden ajan.

Markku asuu vaimonsa ja 8-vuotiaan Novascotiannoutajan sekä puolivuotiaan kissan kanssa metsän keskellä. Markku arvostaa luonnon hiljaisuutta ja rauhaa, mihin syrjässä asuminen suo erinomaiset puitteet. Lapset ja lapsenlapset sekä ystävät ovat rikkautta. Moottoripyöräily suo vapaan lentämisen olotilan, johon liittyy hiljaisuus ja mietiskely kypärän sisällä. Vanhan talon ja puutarhan ylläpitäminen ja korjailu on luovuutta kehittävää. Runojen kirjoittaminen ja maalaus antavat väylän ilmaisulle.

Lisätietoa kouluttajasta: Me | Suvanto-palvelut (suvantopalvelut.fi)

 • Toteutus: 

  Koulutus järjestetään lähiopetuksena Kuopiossa. Tarkempi osoite ilmoitetaan kutsukirjeessä.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  89 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoja ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset