Hei, olen Esa Huuskonen, toinen SnellmanEDUn uusista koulutussuunnittelijoista. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, ja minulla on aiempaa kokemusta lasten ja nuorten työelämä- ja taloustaitojen parissa työskentelystä. Uskon, että tässä uudessa roolissani pääsen hyödyntämään pedagogista osaamistani monipuolisesti. Vietän vapaa-aikaani perheen ja liikunnan parissa. Luonto on myös minulle tärkeä, ja kalalle täytyy päästä tasaisin väliajoin.

Erityisesti odotan innolla työskentelyä Lasten ja nuorten yliopistotoiminnan parissa. Ensi kesän tiedeleirien suunnittelu on juuri käynnistymässä. Haluan omalla työpanoksellani vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori taustasta riippumatta pääsisi osaksi tiedekasvatusta ja uuden oppimista. Koska #tietojättääjäljen!

SnellmanEDUn kasvatus- ja opetusalan koulutukset ovat myös jatkossa vastuullani. Kuulisin mielelläni, millaisia toiveita sinulla on näihin koulutuksiin liittyen. Minuun voit olla yhteydessä sähköpostitse: esa.huuskonen(at)snellmanedu.fi tai puhelimitse: 044 746 2845. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule nykäisemään hihasta, jos sinulla on ideoita koulutuksista tai kiinnostusta Lasten ja nuorten yliopistotoimintaan!

Kuva: Esa Huuskosen kotialbumi