Kansalaiskasvatus globaalin ajan hyvinvointiyhteiskunnassa

Hinta
20,00

Kuvaus

Platonista ja Aristoteleesta lähtien eri aikojen suuret ajattelijat ovat tarkastelleet kansalaiskasvatusta keskeisenä yhteiskunnan rakentamisen välineenä. Sitä on historian kuluessa hyödynnetty kansakuntien herättämisessä ja valtioiden muodostamisessa. Siihen on liitetty tavoitteita kansalaisten sopeuttamisesta ja aktivoimisesta, kansallishengen vahvistamisesta ja maailmanrauhan edistämisestä. Globalisoituvissa ja hyvinvointijärjestelmiltään uudistuvissa nyky-yhteiskunnissa kansalaiskasvatukseen kohdistuu jälleen vahvoja odotuksia. Sen toivotaan vastaavan moniin uudenlaisiin vaatimuksiin, joiden edessä ihmiset rajattomissa ja monimutkaistuvissa toimintaympäristöissään ovat.

Tämä teos on väitöskirjatutkimus, jossa rakennetaan sosiaalipedagoginen teoriakehys kansalaiskasvatukselle globaalin ajan hyvinvointiyhteiskunnassa. Tutkimus avaa näkökulmia kansalaisuuden historiaan, tämän päivän keskeisiin kasvatushaasteisiin ja sosiaalipedagogiikan teoriaan. Se etsii ja määrittää kokonaisvaltaisen kansalaiskasvatuksen lähtökohtia.

Teksti: Elina Nivala

Sisältö

Julkaisu nro: A-sarja 24/2008
Julkaisija: Snellman-instituutti
Sivumäärä: 398
Mitat: 250x177x24
ISBN: 978-951-842-328-0
Asu: Pehmeäkantinen

 • Lisätietoja: 

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

  Paino: 816 g
  Postitus kolmen työpäivän kuluessa maksun jälkeen.

 • Hinta: 

  20 €

  Hinta sisältää postikulut Suomen sisällä ja arvonlisäveron 10%. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso usein kysytyt kysymykset>>