Yin Tonics -joogakurssi: palautuminen, ruuansulatus ja Qi

Ajankohta
03.03.2023 - 17.03.2023
Paikka
Kuopiossa
Hinta
65,00
Ilmoittaudu viimeistään
16.02.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Oletko tehnyt Yin jooga harjoitusta ja haluaisit hieman uutta näkökulmaa harjoitukseesi? Tai haluaisitko tutustua Yin joogaan kolmen eri teeman ja kokeneen opettajan johdatuksessa?

Yin Tonics® harjoitus on lyhyessä ajassa saavuttanut suosion tähän uuteen harjoitusmuotoon tutustuneiden keskuudessa. Yin Tonics® harjoituksen kokonaisvaltainen lähestymistapa avaa kehoa, saa Qi:n eli energian kiertämään ja mielen rentoutumaan.

Yin Tonics® kurssi koostuu kolmesta erilaisesta 90 min kestoisesta yin harjoituksesta. Teemana eri kurssikerroilla ovat: palautuminen, ruuansulatus ja Qi. Jokainen harjoitus sisältää teemaan koostetun erityisen yin joogan asanasarjan, akupainantaa sekä teoreettista tietoa kiinalaisen lääketieteen viitekehyksessä jokaisen kurssikerran aiheeseen liittyen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Yin Tonics® kurssille!

Sisältö

Mitä Yin Tonics® tarkoittaa? Nimi Yin Tonics® koostuu sanoista:

• tonifiointi, 补法 vahvistaminen,
• virkistys, tukeminen,
• yin, 阴 taolaisuuden käsite, viittaa tässä tekemisen, kiireen ja toiminnan vastavoimaan: rauhoittumiseen
• ja jooga, 瑜伽 intialainen mielen ja kehon harjoitussysteemi.

Yin joogan pitkäkestoiset kehoa lempeästi avaavat asanat, ovat saaneet uuden muodon Yin Tonics® harjoituksessa. Yin Tonics® harjoituksen kehoa venyttävät asennot eli asanat ovat kehitetty erilaisten teemojen mukaan. Tämän kurssin erilaiset teemat ovat: palautuminen, ruuansulatus ja qi.

Harjoituksissa tehtävät asanat ja akupainanta tonifioivat eli vahvistavat ja tukevat keho-mielen vireystilaa systeemisinä kokonaisuuksina. Tämä tarkoittaa, että jokaiseen harjoitussarjaan on poimittu kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisaus perinteistä hoidollisesti yhteensopivien meridiaanijoukkojen, sisäelinten, akupisteiden sekä ikivanhojen kiinalaisten ja intialaisten tonifiointitekniikoiden kokonaisuuksia. Ne kaikki tähtäävät samaan, kullekin sarjalle valittuun, omaan päämääräänsä.

Aika ja paikka

Perjantaisin 3.3., 10.3. ja 17.3.2023 klo 17–18.30, Kuopiossa

Kohderyhmä

Kurssi sopii erityisesti jo aikaisemmin Yin joogaa harrastaneille syventämään omaa tietouttaan, mutta kurssille voi osallistua, vaikka Yin jooga ei olisi aiemmin tututtua.

Kouluttajat

Kurssilla opettajana toimii Joogakoulu Kirsi Tammen perustaja ja pääopettaja Kirsi Tammi. Kirsillä on 8 vuoden kokemus Yin joogan opettamisesta ja hän on syventänyt viimeisempänä koulutuksena Yin tonics menetelmään. Hän myös opiskelee parhaillaan pitkässä joogaterapeutti -koulutuksessa. Tutustu lisää: www.joogakoulukirsitammi.fi

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston kurssi

  Mukaan tarvitset oman maton, viltin ja pyyhkeen.

  Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  70 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset