Webinaarisarja: Kestävä keittiö – hyvinvointia keholle, mielelle ja ympäristölle

Ajankohta
14.09.2023 - 23.11.2023
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
23.11.2023
Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kuvaus

Neljä maksutonta luentoa 14.9., 5.10., 2.11. & 23.11.!

Kesäyliopistojen yhteisessä tarjonnassa on tänä syksynä 2023 maksuttomia tietoiskuja ikääntyvien terveyttä edistävästä ja kestävästä ravinnosta. Ikääntyneiden ruokasuosituksiin perustuvat luennot järjestetään yhdessä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa. Ravitsemuksen huippuasiantuntijat tarjoavat painavaa asiaa ravitsemuksesta kevyessä 30 minuutin paketissa. Tule mukaan langoille tai katso tallenteena.

Yhdellä ilmoittautumisella saat katseluoikeuden koko sarjaan ja sen tallenteisiin. Luennon katselulinkki lähetetään kunakin luentopäivänä kello 15.00 ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Sisältö

14.9.2023 klo 17-17.30

Hyvä paha rasva! Miten käsitys rasvasta on muuttunut vuosikymmenten varrella

Timo Strandberg, Professori emeritus, Helsingin ja Oulun yliopistot, HUS, Sisätaudit ja kuntoutus

 

5.10.2023 klo 17-17.30

Liikkuminen ja ravinto – tehokas pari toimintakyvyn ylläpitämiseen

Satu Jyväskorpi, Erityisasiantuntija, Valtion ravitsemusneuvottelukunta

 

2.11.2023 klo 17-17.30

Ruokamuutos pulavuosista nykypäivään – kokemukset kestäviin ratkaisuihin

Kaija Rautavirta, Elintarviketieteiden tohtori (ETT)

 

23.11.2023 klo 17-17.30

Viisi osa-aluetta aivoterveyden ylläpitämisessä – FINGER-toimintamalli

Tiia Ngandu LT, dosentti, tutkimuspäällikkö Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Aika ja paikka

Etäopetus. Luennon katselulinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse kunakin luentopäivänä kello 15 aikoihin.

  • Lisätietoja: 

    Yhteistyössä Valtion ravitsemusneuvottelukunnan kanssa.

    Asiakaspalvelu
    asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
    044 746 2840

  • Hinta: 

    Maksuton


Ilmoittaudu mukaan tästä!