Viiden pisteen korva-akupunktiokoulutus (NADA-menetelmä)

Ajankohta
12.04.2024 - 17.05.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
625,00
Ilmoittaudu viimeistään
25.03.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Viiden pisteen korva-akupunktiomenetelmä on alun perin erilaisten riippuvuuksien hoitoon kehitetty hoitomalli, joka on myös käyttökelpoinen ja helposti toteutettava tukea antava hoitomuoto kehon ja mielen toimintojen tukemiseen ja hoitoon. Korva-akupunktiomenetelmä on maailmanlaajuisesti tunnettu tukea antava hoitomuoto, jonka juuret ovat niin kiinalaisessa akupunktuurissa, ranskalaisessa korvanlehden kartoituksessa kuin amerikkalaisten luomassa helposti toteutettavassa menetelmässä. Menetelmää voidaan käyttää erilaisten riippuvuuksien, kiputilojen, mielenterveyden ja päihdeongelmien hoidossa sekä uniongelmissa ja rentoutumisen tukena.

Sisältö

 • Koulutus sisältää sekä teoreettista opetusta että käytännön harjoittelua koulutuspäivinä ja itsenäisesti koulutuspäivien välissä.
 • Koulutuksessa tutustutaan menetelmän historiaan, nykykäytäntöön sekä mahdollisuuksiin erilaisten ongelmien hoitamisessa.
 • Koulutuksen aikana harjoitellaan käytännössä pisteiden paikantamista, neulojen ja kuulien laittamista pisteisiin, niiden vaikutusalueita ja käyttämistä mm. erilaisten riippuvuuksien, kiputilojen, mielenterveyden ja päihdeongelmien hoidossa sekä unenongelmissa ja rentoutumisen tukena.
 • Menetelmän tuoma monitahoinen apu opitaan koulutuksen aikana omakohtaisen kokemuksen ja harjoittelun kautta.
 • Koulutus antaa valmiuden myös korvakuulien ja korvamagneettien käyttämiseen.

Aika ja paikka

pe 12.4.2024
la 13.4.2024
pe 17.5.2024
klo 9–16
Koulutus järjestetään lähiopetuksena Kuopiossa. Tarkempi osoite ilmoitetaan kutsukirjeessä.

Kohderyhmä

Laillistetut terveydenhuollon ammattihenkilöt ja terveydenhuollon toimipaikassa (esim. hoitolaitoksissa, päihde- ja mielenterveysyksiköissä) laillistetun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa työskentelevät sosiaalialan ammattilaiset.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille valmius toteuttaa viiden pisteen menetelmää muun hoidon tukena tai itsenäisenä hoitomuotona.

Kouluttajat

instructor_img

Sirkku Valve, erikoissairaanhoitaja, (Nada-menetelmän mukaisen viiden pisteen korva-akuhoitomenetelmä), neuropsykiatrinen ohjaaja ja valmentaja, voimavarakeskeinen työnohjaaja, depressiokouluohjaaja ja ohjaajien kouluttaja.

Sirkku käyttää viiden pisteen menetelmää työssään lähes päivittäin tukemaan potilaan muuta hoitoa. Kouluttaja työskentelee mielenterveys- ja päihdetyössä ja toteuttaa itsenäisesti toiminimellä työnohjausta, koulutuksia ja valokuvausta.

Muu informaatio

Hinta sisältää koulutuksessa käytettävät tarvikkeet ja materiaalit.

 • Toteutus: 

  Koulutus järjestetään lähiopetuksena Kuopiossa.
  Maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä.
  Kolme koulutuspäivää, yht. 25 h siten, että kaksi ensimmäistä päivää ovat peräkkäisinä päivinä ja kolmas päivä on noin kuukauden kuluttua.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  625 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset