Tutustumismatka hengitykseen

Ajankohta
27.10.2022 - 27.10.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
149,00
Ilmoittaudu viimeistään
17.10.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Koulutuksessa tarkastellaan hengitystä ja hengittävyyttä niin fyysisenä, psyykkisenä kuin vuorovaikutuksellisenakin ilmiönä. Päivän aikana tutustutaan hellittämiseen, kannateltuna oloon, omaan tilaan ja omiin rajoihin sekä kunnioittavaan kohtaamiseen ja kosketukseen.
Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena ja se muodostuu kokemuksellisista harjoituksista.

Sisältö

Päivän mittaan tehdään kehollisia, mielikuvallisia ja vuorovaikutuksellisia harjoituksia itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä. Kehollisten harjoitteiden kautta voidaan saada kosketusta omiin tunteisiin, mielikuviin ja muistoihin sekä niiden merkitykseen nykyhetken vuorovaikutuksessa ja itsesäätelyssä.

Osallistuja tarvitsevat itselleen patjan, tyynyn sekä viltin.

Aika ja paikka

torstaina 27.10.2022 klo 9–15.45, Kuopiossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu vuorovaikutusalojen ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja jotka ovat kiinnostuneet kehollisesta työskentelystä ja omaan sisäiseen maailmaan tutustumisesta.
Koulutus on suositeltava niille, jotka harkitsevat pidempään Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -koulutukseen osallistumista, mutta joilla ei ole menetelmästä aiempaa kokemusta.

Osaamistavoitteet

Osallistuja saa kuvan psykofyysisen hengitysterapian hahmotustavasta ja pääsee kokeilemaan sen menetelmiä. Osallistuja oppii erilaisia käytännön harjoitteita, joiden avulla oman itsehavainnoinnin ja -säätelyn kehittymistä voi tukea.

Kouluttajat

instructor_img

Netta Viitala on koulutukseltaan psykofyysiseen fysioterapiaan ja työnohjaukseen erikoistunut fysioterapeutti, hengityskouluohjaaja- ja kouluttaja sekä traumapsykoterapeuttikoulutettava.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Maksimiosallistujamäärä 16.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  149 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset