Tutustu Kuopioon – opintopiiri

Ajankohta
13.09.2022 - 31.05.2023
Paikka
Kuopiossa
Hinta
60,00
Ilmoittaudu viimeistään
06.09.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tutustu Kuopiossa sijaitseviin mielenkiintoisiin kohteisiin. Opintopiirin ensimmäisessä tapaamisessa sovitaan yhdessä Kuopion alueelta hyvien kulkuyhteyksien varrelta tutustumiskohteista. Silloin pääset vaikuttamaan opintopiirin sisältöön. Aikaisempina vuosina on vierailtu mm. vankilassa, oikeustalolla, pelastusopistolla, yliopistolla ja vedenpuhdistuslaitoksella. Tule mukaan tutustumaan Kuopioon ja sellaisiin kohteisiin, tiloihin ja asioihin, joita ei yleensä ole nähtävillä. Mitä kaikkea suljettujen ovien takaa paljastuu?

Aika ja paikka

Aloituskerta on tiistaina 13.9. klo 13-15. Opintopiirissä sovitaan yhdessä seuraavista kokoontumisajoista sekä tutustumiskohteista. Kokoontumisia on kuusi kertaa, noin kerran kuukaudessa. Opintopiiri jatkuu kevätlukukaudelle 2023.

Kohderyhmä

Kurssi kuuluu Ikääntyvien yliopistoon. Ikääntyvien yliopistoon ovat kaikki tervetulleita iästä ja koulutustaustasta riippumatta.

Kouluttajat

Opintopiirin ohjaajana toimii Hilkka Lassila, jolla on pitkä kokemus matkailun saralta, esim. matkailupalvelujen järjestämisestä matkailuopetukseen. Kuopio ja sen eri kohteet ovat tulleet tutuksi mm. Kuopio Oppaiden toiminnan kautta.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus.

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen, suunnittelija
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  60 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Maksusuunnitelma 2 erää. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset