Tulossa syksyllä 2021!

Millaista on tulevaisuuden työelämä? Miten ohjata erilaisia ammatillista ohjausta tarvitsevia henkilöitä tekemään itselle mielekkäitä ja kestäviä valintoja? Miten toiminnallisia menetelmiä voi käyttää osana ohjaustyötä ja opetusta? Tulevaisuusohjaus tarjoaa konkreettisia välineitä ohjaustyöhön ja innostaa tulevaisuusohjauksen kehittämiseen omassa työympäristössä.

Sisältö

 • Tulevaisuusohjaus 5 op
 • Tulevaisuusohjauksen menetelmät käytännössä 5 op
 • Henkilökohtaiset tulevaisuuspolut 5 op

Aika ja paikka

Lähiopetusta Kuopiossa sekä itsenäistä verkko-opiskelua

Opinnot alkavat 25.10.2021-> toukokuu 2022

 

Kohderyhmä

Työskenteletpä osaamisen ja henkilöstön kehittämistehtävissä tai uraohjaajana koulussa, järjestössä tai vaikka yrityksessä, tämä opintokokonaisuus tarjoaa niin akateemista tutkimustietoa kuin käytännön työvälineitä ohjaustyösi tueksi. Opinnot sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajat

Kuopion ryhmän tuutori vahvistetaan myöhemmin.

 • Toteutus: 

  Tämä on Snellman-kesäyliopiston avoimen korkeakouluopetuksen opintokokonaisuus, jonka vastaava yliopisto on Turun yliopisto. Opinnot järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen ja Tulevaisuudentutkimuskeskuksen kanssa

  Opinnot pyritään järjestämään lähiopetuksena Kuopiossa.

  Opintoihin sisältyy verkkovälitteisiä asiantuntijaluentoja, luentotallenteita ja opintomateriaaleja. Lisäksi opintoihin sisältyy itsenäistä opiskelua ja pienryhmätyöskentelyä sekä lähiopetusta Kuopiossa tuutorin johdolla.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

  Lue myös: Tulossa syksyllä 2021 – Avointa korkeakouluopetusta kaikille!

 • Hinta: 

  Vahvistetaan myöhemmin