Tulevaisuuden tiedolla johtaminen – aamuwebinaari

Ajankohta
17.01.2023 - 17.01.2023
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
16.01.2023
Ilmoittaudu tästä!

Toimintaympäristön jatkuvassa ja kiihtyvässä muutoksessa tulevaisuusajattelusta ja ennakoinnista on tullut oleellinen osa erilaisten yritysten ja yhteisöjen muutoskyvykkyyttä. Mutta miten tutkia ja tehdä tulevaisuutta tietoa hyödyntäen? Miten tuoda tulevaisuusajattelu osaksi tämän päivän tiedolla johtamista? Mitä tulevaisuuden strateginen tiedolla johtaminen on?

Tulevaisuuden tiedolla johtaminen -webinaarissa herättelemme tarkastelemaan organisaatiosi tulevaisuuskestävyyttä ja sen johtamista tietoa ja tiedolla johtamista hyödyntäen. Mitä se on, tai voi olla?

Tervetuloa linjoille kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden johtamisesta ja sen kehittämisestä!

Aika ja paikka

ti 17.1.2023 klo 8.30–9.15

Kohderyhmä

Kaikki aiheesta kiinnostuneet

Kouluttajat

Teemu Ruohonen, KM, Rojekto Oy

Teemu on kehittäjä, kokeilija, kouluttaja ja valmentaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus yhteisöllisten toimintamallien ja oppimisratkaisujen kehittämisestä. Työhistoriassa painottuvat yhteiskehittäminen, innovointi, kokeilutoiminta ja tekemällä oppiminen.

Jani Listenmaa, YTM, Creatido Oy

Janilla on yli 10 vuoden ja usean sadan asiakastoimeksiannon kokemus. Toimeksiannoille yhteistä on se, että niissä kaikissa pyritään älykkään tiedon avulla saamaan aikaan optimaalisesti kohdennettua toimintaa ja uusia toimintatapoja, jotka tuottavat ja saavat aikaan tavoiteltua vaikuttavuutta.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  maksuton


Ilmoittaudu tästä!