Tiedekasvatuksen työkalupakki

Tilaa tunnuksesi!

Kuvaus

SnellmanEDUn Lasten yliopiston maksuttomasta Tiedekasvatuksen työkalupakista löydät yli 150 pedagogista ideaa hauskan ja innostavan tiedekasvatoiminnan järjestämiseen kotona, koulussa ja koulun ulkopuolella. Sisällöt on koottu kauniiseen ja käyttäjäystävälliiseen Emill-palveluun. Tilaa maksuttomat tunnuksesi jo tänään ja hyödynnä itseäsi eniten kiinnostavia työkalupakin sisältöjä!

Sisältöjen vastuullinen tuottaja on Snellman-kesäyliopisto. Sisällöt on suunniteltu SnellmanEDUn Lasten yliopiston, Itä-Suomen yliopiston ja Ilona IT:n sekä muiden kasvatus- ja opetusalan asiantuntijoiden välisenä yhteistyönä osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta. Phereclos-hankkeessa (www.phereclos.eu) etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen ja se on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Aika ja paikka

Nonstop verkossa, saatavilla 9.8.-10.12.2021 välisenä aikana.

Sisältöjen tarkastelua varten tarvitset mobiililaitteen (tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva internet-yhteys.

Tutustu Emilliin lisää osoitteessa: www.emill.fi/ ja Ilona IT:n blogista>>
Emill-palvelun tietosuojaselosteen löydät tästä linkistä>>

Kohderyhmä

Työkalupakista hyötyvät varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettajat sekä esimerkiksi vanhemmat, opetus- ja kasvatusalan opiskelijat ja iltapäiväkerhojen ohjaajat.

Huom! Emillin avulla tiedekasvatussisällöt on selkeästi kytketty opetussuunnitelmien perusteiden tavoitteisiin. Näin myös he, joilla ei ole opettajan tai varhaiskasvattajan taustaa (mm. tutkijat, vanhemmat ja kerho-/leiriohjaajat) hyötyvät sisällöistä.

Kouluttajat

Työkalupakin pedagogiset sisällöt on suunniteltu ja kehitetty pitkäjänteisenä monialaisena yhteistyönä syksystä 2020 lähtien. Merkittävä osa sisällöistä on tuotettu Itä-Suomen yliopiston aineen- ja luokanopettajaopiskelijoiden valmistamien pedagogisisten sisältöjen pohjalta.

Työkalupakin sisältöjä on tuotettu ja tuotetaan lisää osana SnellmanEDUn Tiedekasvatuksen perusteet -verkkokoulutusta.

 • Lisätietoja: 

  Käyttäjätunnuksesi Emill-palveluun toimitetaan 3 työpäivän aikana sähköpostiosoitteeseesi. Käytäthän ilmoittautuessasi sähköpostiosoitetta, jolla et ole vielä rekisteröitynyt Emill-palveluun. Tarkkailethan varulta myös roskapostilaatikkoasi.

  Yhteyshenkilö
  Niko Kyl­lö­nen, han­ke­koor­di­naat­to­ri
  niko.kyl­lo­nen(a)snell­ma­ne­du.fi
  044 746 2843

  Phereclos-hanke


MaksutonIlmoittaudu

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä