Tiedekasvatuksen työkalupakki

Hinta
Maksuton
Tilaa tunnukset!

Kuvaus

Tiedekasvatuksen työkalupakista löydät runsaan määrän vinkkejä ja ohjeita hauskan ja innostavan tiede-, taide- ja teknologiakasvatustoiminnan järjestämiseen kotona, koulussa ja koulun ulkopuolella. Tilaa maksuttomat tunnuksesi jo tänään ja hyödynnä itseäsi eniten kiinnostavia työkalupakin sisältöjä!

Tilaamillasi tunnuksilla pääset kirjautumaan kauniiseen ja käyttäjäystävälliseen Emill-mobiilisovellukseen. Emill (www.emill.fi) on Ilona IT:n kehittämä matalan kynnyksen yhteisöllinen palvelu, joka auttaa kasvattajia ja oppijoita löytämään ideoita arjen TVT- ja kasvatushaasteisiin. Ilona IT toimi keskeisenä yhteistyökumppanina eurooppalaisen lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hankkeessa, jonka koordinoijana Suomessa toimi SnellmanEDUn Lasten yliopisto. Kolmivuotisessa (2019-2022) Phereclos-hankkeessa (www.phereclos.eu) etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen ja se on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Sisältöjen vastuullinen tuottaja on Snellman-kesäyliopisto. Ensimmäiset sällöt on suunniteltu SnellmanEDUn Lasten yliopiston, Itä-Suomen yliopiston ja Ilona IT:n sekä muiden kasvatus- ja opetusalan asiantuntijoiden välisenä yhteistyönä. Uusia sisältöjä kehitetään jatkuvasti uusien projektien ja kokeilujen myötä. Antamalla palautetta sisällöistä voit vaikuttaa tuleviin sisältöihin!

Sisältö

SnellmanEDUn Lasten yliopiston sisällöt löydät kirjautumalla Emill-mobiilisovellukseen ja siirtymällä Lasten tiedekasvatus -ryhmään. Ryhmässä sisällöt jaotellaan kolmeen kansioon helpottamaan sopivien sisältöjen löytämistä:
1. kodeille
2. kouluille
3. kerhoihin ja leireille

Avaamalla sisällön voit huomata, että sisältö on kytketty opetussuunnitelmien perusteiden tavoitteisiin. Näin myös he, joilla ei ole opettajan tai varhaiskasvattajan taustaa (mm. tutkijat, vanhemmat ja kerho-/leiriohjaajat) voivat helpommin hyödyntää sisältöjä.

Muistathan, että voit antaa palautetta sisällöistä kirjoittamalla sisällön kommenttikenttään. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan ja jakamaan ideoita myös ryhmän aikajanalle.

Tutustu Emilliin lisää osoitteessa: www.emill.fi/ ja Ilona IT:n blogista>>
Emill-palvelun tietosuojaselosteen löydät tästä linkistä>>

Aika ja paikka

Nonstop verkossa

Kohderyhmä

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettajat sekä vanhemmat, opetus- ja kasvatusalan opiskelijat ja iltapäiväkerhojen ohjaajat.

Kouluttajat

Ensimmäiset sisällöt on suunniteltu ja kehitetty pitkäjänteisenä monialaisena yhteistyönä syksystä 2020 lähtien. Sisältöjen tuottajina ovat toimineet mm. Itä-Suomen yliopiston aineen- ja luokanopettajaopiskelijat ja SnellmanEDUn tiedekasvatuskoulutusten opiskelijat. Uusia sisältöjä on tulossa pian!

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Sisältöjä pääset käyttämään Emill-mobiilisovelluksella, joka on maksuttomasti saatavilla tableteille ja älypuhelimille. Tilaamasi Emill-käyttäjätunnus ja ohjeet Emill-mobiilisovelluksen lataamiseen toimitetaan sinulle 3 työpäivän aikana sähköpostitse. Tarvittaessa tarkistathan myös roskapostilaatikkoasi.

 • Lisätietoja: 

  Niko Kyl­lö­nen, hankekoordinaattori
  niko.kyl­lo­nen(a)snell­ma­ne­du.fi
  044 746 2843

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 7462840

 • Hinta: 

  0 €


Tilaa tunnukset!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä