ThingLink – interaktiivisuutta ja osallisuutta opetukseen

Maksuton

Paikkoja jäljellä: 91

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.03.2021
 • Alkaa - Loppuu: 16.03.2021 - 16.03.2021

Kuvaus

ThingLink on suomalainen, palkittu koulutusteknologia-alusta, jonka avulla on helppo lisätä kuvia, videoita ja virtuaalikierroksia lisätietojen ja linkkien avulla. Yli 4 miljoonaa opettajaa ja oppilasta käyttää ThingLinkiä luodessaan esteettömiä visuaalisia oppimiskokemuksia pilvessä.

ThingLinkin tarkoituksena on auttaa oppilaita sujuvasti käyttämään eri mediamuotoja ilmaisemaan itseään luokassa ja sen ulkopuolella. Lisäksi ThingLink tarjoaa ratkaisun luokkahuoneisiin, joilla on erilainen kielitausta ja lukukyky. Kaikki kuva- tai videopisteiden tekstikuvaukset voidaan lukea Immersive Reader -ohjelmalla – yli 60 kielellä.

Tule mukaan tutustumaan ThingLinkiin ja jakamaan ideoita sen pedagogisesta käytöstä maksuttomaan webinaariin!

Verkkotapahtuman vastuullinen järjestäjä on Snellman-kesäyliopisto. Tapahtuma toteutetaan Lasten yliopiston ja ThingLinkin välisenä yhteistyönä osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta, jossa etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen. Phereclos-hanke on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Sisältö

Mikä ThingLink on? Mitä ThingLink edistää avointa koulutuskulttuuria ja mitä se tarjoaa kasvatus- ja opetustyöhön? Verkkotapahtuman aikana pääset näkemään ThingLinkin käyttöä myös käytännössä.

Aika ja paikka

Verkossa 16.3.2021 klo 14-15.

Kohderyhmä

Varhaiskasvatuksen ja peruskoulun opettajat, iltapäiväkerhojen ohjaajat, kasvatus- ja opetus-alan opiskelijat sekä peruskoulujen rehtorit. Myös aiheesta kiinnostuneet koulun ulkopuoliset toimijat ovat tervetulleita.

Osaamistavoitteet

Verkkotapahtuman jälkeen osaat
• kuvailla, miten ThingLink tukee erilaisten oppijoiden oppimista.
• kertoa, miten ThingLink käytännössä toimii.
• kehittää ideoita ThingLinkin soveltamiselle osana kasvatus- ja opetustyötä.

Kouluttajat

instructor_img

Aleksi Komu on ThingLinkin kumppanuusjohtaja ja koulutustaustaltaan luokanopettaja. Aleksi toimii aktiivisesti mukana myös Lasten yliopiston Phereclos-hankkeen toteutusryhmässä.

 • Toteutus: 

  Tapahtuma tallennetaan. Tallenteen katselulinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtuman päätyttyä.

 • Lisätietoja: 

  Niko Kyllönen
  Hankekoordinaattori
  niko.kyllonen@snellmanedu.fi
  0447462843

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  0447462840

 • Hinta: 

  Maksuton