Test and get ahead

55,00

Paikkoja jäljellä: 19

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 09.06.2021
 • Alkaa - Loppuu: 21.06.2021 - 24.06.2021

Kuvaus

Tule kurssille, niin saat kuvan kielitasostasi sekä ajatuksia ja eväitä englannin kielen opiskeluun jatkossa!
Sinun ei tarvitse olla vielä englannin osaaja, voit tulla kurssille sellaisena kuin olet. Älä jää epätietoiseksi taidoistasi, vaan tartu toimeen!

Sisältö

Oletko havainnut, että englannin taitosi ei ole toivomallasi tasolla muttet tarkalleen tiedä missä mennään. Tule kurssille, niin saat kuvan kielitasostasi sekä ajatuksia ja eväitä kielen opiskeluun jatkossa!
Teemme kurssilla englannin kielen eri osa-alueita (kielioppi, sanasto, luetun- ja kuullunymmärtäminen ja puhuminen) testaavan testin.
Jokaisena kurssipäivänä tehdään testi yhdestä kielen osa-alueesta, testi tarkistetaan ja osa-aluetta harjoitetaan yhdessä sekä mietitään vinkit osa-alueen kehittämiseen. Osa-alueista saa halutessaan kotitehtäviä päivän päätteeksi. Käymme myös läpi tavallisimpia suomalaisten tekemiä virheitä. Testaamisen lisäksi opiskelemme kurssilla englantia aineistoilla, joiden käyttämistä osallistujat voivat jatkaa myös kurssin jälkeen. Lisäksi katsomme videoita netistä, kuuntelemme podcasteja, teemme kielioppiharjoituksia ja keskustelemme englanniksi.

Aika ja paikka

21.-24.6.2021 (ma-to) klo 16.30-19.45, verkko

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka haluavat tarkan kuvan englannin kielen osaamisestaan ja ehdotuksia siitä, miten heidän kannattaisi jatkaa taitojen parantamista. Noin 6 vuotta kieltä lukeneille

Kouluttajat

FM Päivi Hiidenkari

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston kurssi

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Anita Kaihoranta-Venäläinen
  anita.kaihoranta(a)snellmanedu.fi
  044 7462844

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 7462840

 • Hinta: 

  55 e
  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä alvia. Ilmoittautuessasi voit maksaa koulutuksen heti tai valita maksutavaksi laskun, jolloin maksat koulutuksen sen alkaessa.