Tehdään Lyhytelokuva 10-12-vuotiaille

Ajankohta
13.06.2022 - 16.06.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
60,00
Ilmoittaudu viimeistään
15.05.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Millainen on juuri sinun lyhytelokuvasi?

Lyhytelokuva ei ole vain pitkän elokuvan lyhennelmä, vaan paljon muuta. Se on ilmaisumahdollisuuksien ja -keinojen ansiosta mielenkiintoinen ja monipuolinen taiteenlaji. Lyhytelokuva voi perustua mm. runoon, vitsiin tai aforismiin.

Leirillä pääset suunnitelemaan, kuvaamaan ja halutessasi myös leikkaamaan omanlaisesi lyhytelokuvan. Lopuksi pidetään ensi-ilta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

Sisältö

Lasten yliopiston leirit ovat täynnä mielekästä ja mielenkiintoista tiede-, taide- ja teknologia-aiheista tekemistä. Leireillä pääsee puuhailemaan kavereiden kanssa sisällä ja ulkona, tekemään hauskoja tutkimuksia ja askarteluja, jotka innostavat luovaan uteliaisuuteen ja oppimiseen.

Lasten yliopisto toimii valtakunnallisten tiedekasvatuksen suositusten mukaisesti. Suosituksen viisi periaatetta ovat laaja-alaisuus, saavutettavuus, osallistavuus, yhteisöllisyys sekä innostaminen. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten tiedepääoman (Science Capital) kehittymistä mm. lisäämällä ymmärrystä tieteestä ja tutustumalla tieteen parissa työskenteleviin ihmisiin.

Lasten yliopiston leirit Kuopiossa järjestetään pääosin Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Lapset pääsevät siis saman tien tutustumaan yliopistomaailmaan. Leireille on kutsuttu vierailemaan myös oikeita tutkijoita sekä Lasten yliopiston oma, innokas tutkimusapulainen Riksu-siili.

Leiripäivän aikataulu:

Leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 12. Hinta ei sisällä lounasta eikä välipalaa, joten omat eväät mukaan.

Aika ja paikka

Kurssi järjestetään Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen tiloissa 13.-16.6. klo 9-12.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu 10-12-vuotiaille. Leirille otetaan maksimissaan 15 ilmoittautumisjärjestyksessä.

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Riikka Asikainen
  riikka.asikainen@snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  60 € Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset