Tavaranhallinnalla kohti arjen- ja mielenhallintaa

Ajankohta
29.08.2022 - 05.12.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
109,00
Ilmoittaudu viimeistään
15.08.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Ovatko tavarat vallanneet kotisi kaapit ja laatikot pursuavat monenlaista tarpeellista ja tarpeetonta tavaraa, vaikka kotisi muuten onkin yleisilmeeltään siisti ja kaunis? Vai ovatko tavarasi vallanneet myös tasot ja pöytäpinnat, tai kenties nyssäkkämeri on vallannut tuolit ja lattiapinnat? Tuntuuko, ettet tiedä mistä aloittaa? Onko kotisi toinen työmaa työpäivän päätteeksi? Kaipaatko lisätunteja arkeesi tai uuvuttaako tekemisen määrä jo pelkästä ajatuksesta?

Kodin tavaramäärä ja mielen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä ja vaikuttavat toisiinsa enemmän kuin moni meistä uskookaan. Tavaramäärän tarkastelulla, karsimisella sekä loogisen järjestyksen luomisella, luot itsellesi lisää aikaa arkeen ja seesteisyyttä mielellesi!
Kurssin avulla löydät keinoja hallita, niin kodin tavaramäärää kuin mieltä. Opettelet lempeää ajanhallintaa yhdessä tavoitteiden asettamisen ja motivaation ylläpitämisen kanssa. Kurssin aikana syvennyt omaan tavarapolkuusi ja opit siirtämään katseen eteenpäin kohti tavoitteitasi. Opit selättämään haasteelliset tilanteet ja luopumisen vaikeuden sekä nauttimaan tavarapolkusi varrella onnistumisista, niin pienistä kuin isoistakin askeleista.

Sisältö

Kurssipäivinä tehdään ryhmätehtäviä sekä yksilötehtäviä, jotka tukevat tavarapolullasi sinua eteenpäin kohti tavoitettasi. Kurssin aikana opit myös pysähtymään tähän hetkeen ja nollaamaan kiireen tunnun arjestasi sekä saat uusia keinoja stressin hallintaan ja itseluottamuksesi parantamiseksi.
Kurssin alussa asetat tavoitteesi ja kurssin aikana karsit omassa kodissasi tavaroitasi ja viet opit heti käytäntöön tavoitteidesi mukaisesti.
• Tavarapaljouden taustasyyt ja tavoitteet.
• Tavarahallinnan ABC ja uudet rutiinit.
• Ajanhallinta, unelmat ja motivaatio.
• Tunnesiteet, muistot ja niiden säilyttäminen.
• Vaatteet ja kodin tekstiilit.
• Itsetunto ja läsnäolo.
• Paperit, kirjat ja valokuvat. digitaaliset dokumentit.
• Digitaaliset dokumentit ja pysähtyminen tähän hetkeen.

Aika ja paikka

Kurssilla kokoonnutaan kahden viikon välein, yhteensä 8 kertaa.

Ma 29.8.2022
Ma 12.9.2022
Ma 26.9.2022
Ma 10.10.2022
Ma 24.10.2022
Ma 7.11.2022
Ma 21.11.2022
Ma 5.12.2022

klo 17.30–20.00, Kuopio ja joustava
Voit valita osallistutko koulutukseen etänä tai tulla Kuopioon lähiopetukseen. Halutessasi voit ilmoittaa ”Lisätietoa”-kentässä, millä tavalla aiot/haluat koulutukseen osallistua mutta varmistamme tämän sinulta myöhemmin.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu jokaiselle, joka tarvitsee tukea ja kannustusta oman tavaramäärän läpikäymiseen ja on valmis ryhtymään työhön tavaramäärän taklaamiseksi sekä kaipaa lisää tilaa ja aikaa arkeen.

Kouluttajat

instructor_img

Kouluttajana toimii koulutettu ammattijärjestäjä ja sertifioitu life ja business Lcaf-coach, Nina Päivinen.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus
  Maksimiosallistujamäärä 25.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  109 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset