Syömishäiriöt ja kehosuhde – välineitä kuntoutujan tukemiseen

Ajankohta
09.02.2022 - 09.02.2022
Paikka
Joustava
Hinta
160,00
Ilmoittaudu viimeistään
02.02.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Kaipaatko välineitä myötätuntoisen yhteyden rakentamiseen syömishäiriökuntoutujan kanssa? Kuinka voit auttaa henkilöitä, joiden kehonkuva ja mielenterveys on järkkynyt syömishäiriöön sairastumisen seurauksena?

Syömishäiriöt ja kehosuhde – välineitä kuntoutujan tukemiseen -koulutus antaa keinoja auttaa sairastavaa luomaan tervettä ja myötätuntoista identiteettiä ja suhdetta omaan kehoonsa. Koulutus on teoriapainotteista sekä kokemuksellista oppimista ryhmässä, yksin sekä pareittain.

Sisältö

Koulutuksessa osallistuja oppii harjoituksien kautta hahmottamaan keho-mieli yhteyttä ja sen merkitystä kuntoutujan toipumiseen. Mieltä ja kehoa ei voida erottaa toisistaan: mieli vaikuttaa kehoon, mutta myös keho vaikuttaa mieleen. Yksilö on moninainen, ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet vaikut-tavat toisiinsa.
-Syömishäiriöisen kehokäsitys, kehosuhde ja minäkuva
-Myötätuntoinen minä
-Lempeä kosketus ja hyväksyvä

Aika ja paikka

9.2.2022 klo 9-16
Voit osallistua koulutukseen etänä tai tulla Kuopioon lähiopetukseen. Ilmoitathan Lisätietoa-kentässä, millä tavalla aiot/haluat koulutukseen osallistua. Valinnastasi huolimatta voit esim. sairastumistapauksessa muuttaa osallistumistapaasi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu koulutusasteesta riippumatta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka työskentelevät tai tulevaisuudessa haluavat työskennellä erilaisten syömishäiriöasiakkaiden kanssa. Koulutus täydentää sosiaali- ja terveysalan ammatillista tutkintoa ja se soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa oleville.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen suoritettuaan osallistuja:
-hahmottaa syömishäiriöisen maailmankuvaa
-ymmärtää, mitä syömishäiriö ja kehollisuus tarkoittavat
-oppii myötätuntoisen suhteen kautta vahvistamaan tervettä minuutta ja kehonkuvaa

Kouluttajat

instructor_img

Sarianna Virpikari TtM, kouluttajapsykoterapeutti, vaativan erityistason (ratkaisukeskeinen) ja erityistason (kognitiivinen) psykoterapeutti, psykiatrian sairaanhoitaja YAMK, työnohjaaja, seksuaalineuvoja.
Tuuli Jussila, psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti. Tuuli on erikoistunut aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja toteuttaa fysioterapiaa psykofyysisestä viitekehyksestä käsin.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus
  Joustava etä- tai lähiosallistumismahdollisuus.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 7462840

 • Hinta: 

  160 € Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset