Suvun voimatarinat

Ajankohta
07.03.2023 - 21.03.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
55,00
Ilmoittaudu viimeistään
27.02.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Nyt suvun voimatarinat esille ja käyttöön! Tässä ajassa on paljon haasteita, meillä jokaisella on historiaa ja tarinoita omasta suvusta ja niistä voi ammentaa voimaa. Joskus ne ovat jo tiedossa, mutta joskus ne kaipaavat etsimistä ja tutkimista. Tällä kurssilla on tarkoitus, että opiskelija tutustuu oman suvun historiaan, löytää sieltä ns. voimatarinoita ja kirjoittaa niitä esiin.

Sisältö

Suomen vanhimman sukututkimustoimiston yrittäjänä Ritva Sampio johdattelee opiskelijoita etsimään oman suvun historiaa mm. verkon digitaalisista lähteistä esimerkkien avulla.

Liisa Lauerma puolestaan kertoo millaisia teemapolkuja pitkin omaa historiaa voi lähestyä ja millaisia välineitä kirjallisuusterapia tarjoaa tarinoiden työstämisessä.

Aika ja paikka

ti 7.3.- 21.3.2023 klo 17.30-19.00, etäopetus

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille oman suvun historiasta kiinnostuneille ja opiskelijat voivat lähettää kysymyksiä etukäteen kurssin vetäjille.

Kouluttajat

Ritva Sampio, sukututkimusopettaja, Suomen Sukututkimustoimisto Oy
Liisa Lauerma, FM, tietokirjailija, kirjallisuusterapiaohjaaja

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Verkkoluennot tallennetaan, joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Snellman-kesäyliopistossa on luennon aikana tekninen tuki, joka auttaa tarvittaessa omien laitteiden kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Merja Huttunen, koulutuskoordinaattori
  merja.huttunen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2851

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  55 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset