Sukututkimus ja Geni -tallennepaketti

Ajankohta
08.06.2024 - 28.06.2024
Paikka
Etäopetus
Hinta
35,00
Ilmoittaudu viimeistään
28.06.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

La 8.6.2024 järjestetyn Sukututkimus ja Geni -koulutuksen tallenne nyt ostettavissa!

Haluaisitko oppia hyödyntämään Geniä, sukututkimuksen yhteisjulkaisualustaa omissa tutkimuksissa? Maailmanlaajuisen verkossa toimivan sukupuun rakentajana suomalaiset ovat olleet todella ahkeria ja sieltä löytyy paljon tietoja.

Verkkoluennot tallennetaan, joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Koulutus toteutetaan etäyhteyksin, eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Luennolla mukana tekninen tukihenkilö, joka auttaa tarvittaessa laitteiden kanssa.

Sisältö

Aloitamme kurssin ihan alkeista sukututkimusesimerkin avulla ja saat vinkkejä millä tavalla tallennat oman suvun tietoja Geniin. Samoin saat vinkkejä miten pystyt varmistamaan sukutietoja alkuperäisistä lähteistä ja onko sukusi jäseniä jo kirjattuna verkkoon. Kurssilla käymme läpi myös mitä velvoitteita minulla on tietosuojalain pohjalta ja miten voin tehdä hyvät lähdemerkinnät tutkimuksiini.

Koulutuksessa esittelemme myös Genin yhteistyö-projekteja, miksi niihin kannattaa liittyä ja miten voi käyttää hakutoimintoja tehokkaasti.

Geniä voi käyttää hyvin myös maksuttomasti Basic-jäsenenä ja kurssilla saat siihen vinkkejä.

Kurssilaiset saavat käyttöönsä myös Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen jäsentunnukset, joiden avulla tietojen tarkistaminen alkuperäistä lähteistä onnistuu helpommin.

Aika ja paikka

nonstop, tallenne ostettavissa 28.6.2024 asti. Katseluoikeus 31.7.2024 asti.

Kouluttajat

Reijo Savola
Ritva Sampio, Suomen Sukututkimustoimisto Oy

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Karin Johnson, koulutuskoordinaattori
  karin.johnson@snellmanedu.fi
  044 746 2842

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  35 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset