Sukututkimus ja Geni

Ajankohta
09.12.2023 - 09.12.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
35,00
Ilmoittaudu viimeistään
03.12.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Hyviä uutisia, koulutus toteutuu. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Haluaisitko oppia hyödyntämään Geniä, sukututkimuksen yhteisjulkaisualustaa omissa tutkimuksissa? Maailmanlaajuisen verkossa toimivan sukupuun rakentajana suomalaiset ovat olleet todella ahkeria ja sieltä löytyy paljon tietoja.

Sisältö

Aloitamme kurssin ihan alkeista sukututkimusesimerkin avulla ja saat vinkkejä millä tavalla tallennat oman suvun tietoja Geniin. Samoin saat vinkkejä miten pystyt varmistamaan sukutietoja alkuperäisistä lähteistä ja onko sukusi jäseniä jo kirjattuna verkkoon.

Kurssilla käymme läpi myös mitä velvoitteita minulla on tietosuojalain pohjalta ja miten voin tehdä hyvät lähdemerkinnät tutkimuksiini. Koulutuksessa esittelemme myös Genin yhteistyö-projekteja, miksi niihin kannattaa liittyä ja miten voi käyttää hakutoimintoja tehokkaasti.

Geniä voi käyttää hyvin myös maksuttomasti Basic-jäsenenä ja kurssilla saat siihen vinkkejä. Kurssilaiset saavat käyttöönsä myös Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen jäsentunnukset, joiden avulla tietojen tarkistaminen alkuperäistä lähteistä onnistuu helpommin.

Aika ja paikka

la 9.12.2023 klo 10.00-11.30 ja 12.00-13.30, etäopetus

Kouluttajat

Reijo Savola
Ritva Sampio, Suomen Sukututkimustoimisto Oy

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Verkkoluennot tallennetaan, joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Snellman-kesäyliopistossa on luennon aikana tekninen tuki, joka auttaa tarvittaessa omien laitteiden kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Karin Johnson, koulutuskoordinaattori
  karin.johnson@snellmanedu.fi
  044 746 2842

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  35 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset