Sukujuuria Karjalassa

65,00

Paikkoja jäljellä: 86

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 01.03.2021
 • Alkaa - Loppuu: 08.03.2021 - 22.03.2021

Kuvaus

Snellman-kesäyliopiston koulutus

Ovatko sukusi juuret Karjalan alueelta?

Tällä verkkokurssilla tutustumme Luovutetun Karjalan alueen sukututkimuslähteisiin, muun muassa KatiHa-tietokantaan, mutta myös nykyisen Suomen Karjalan alueen lähteisiin. Verkossa on käytössä jo paljon digitoituja Karjalan alueen tietoja ja osa niistä on luvanvaraisia, Kansallisarkiston toimipisteissä tutkittavia.

Sisältö

Perehdymme lupien hankintaan ja siihen mitä tietoja on käytössä vapaasti verkossa. Tutustumme lisäksi henkikirjojen käyttöön, sillä niitä on hyvä hyödyntää esim. Viipurin tuomiokirkkoseurakunnan osalta kun kirkollista lähteistöä puuttuu. Henkikirjojen avulla voi tehdä tutkimusta talojen omistajista ja siihenkin perehdymme tässä koulutuksessa.

Tällä kurssilla saat myös opastusta ortodoksisukujen ja Karjalan lähialueiden tutkimukseen. Santeri Palviainen esittelee mm. Raja-Karjalan, Vienan Karjalan, Aunuksen Karjalan ja Inkerin alueen lähteistöä.

Kurssilla on paljon erilaisia sukututkimusesimerkkejä ja koulutus sopii aloittelijoille, mutta myös jo pidemmälle ehtineille. Opiskelijat saavat käyttöönsä Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen jäsentunnukset, joiden avulla sukututkimusta on huomattavasti helpompaa tehdä.

Tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka

ma 8.3.-22.3.2021 klo 17.30-19.00, verkko

Kouluttajat

Ritva Sampio, sukututkimusopettaja, johtaja Suomen Sukututkimustoimisto Oy

San­te­ri Pal­vi­ai­nen, suku­tut­ki­mus­toi­mi­kun­nan pu­heen­joh­ta­ja, Kar­ja­lan Si­vis­tys­seu­ra

 • Lisätietoja: 

  Merja Huttunen, koulutuskoordinaattori
  merja.huttunen@snellmanedu.fi
  044 746 2851

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  65 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Ilmoittautuessasi voit maksaa koulutuksen heti tai valita laskun, jonka maksat koulutuksen alkaessa.