Sukujutut-ohjelma

Ajankohta
14.02.2023 - 21.02.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
40,00
Ilmoittaudu viimeistään
06.02.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Sukututkimusta on tehty Suomessa jo yli 350 vuotta. Aiemmin piirrettiin sukupuita ja kaavioita käsin, mutta nykyään sukututkijat käyttävät erilaisia ohjelmia tietojen hallinnointiin ja tulosten esittämiseen.

SukuJutut on hyvin suosittu suomalainen sukututkimusohjelma. Sen voi ladata verkosta ja testata 100:n ihmisen aineiston käsittelyä ilmaisella demo-ohjelmalla. Jos haluaa ostaa ohjelman, hinta on 125 euroa.

Sisältö

Verkkokurssilla saat neuvoja SukuJuttujen lataamisesta, käytöstä omien tutkimusten tallentamisessa ja erilaisten tulostusten tekemisessä. Perehdymme myös gedcom-tiedoston käyttöön tietojen siirtämisessä eri sukututkimusohjelmien välillä.

SukuJutut-ohjelma on erityisen hyvä kirjojen työstämiseen ja julkaisemiseen. Opiskelijat saavat lisäksi hyvin monipuolisen listan internetosoitteita, joiden avulla verkosta löytää paljon erilaista sukututkimustietoa ja tietokantoja.

Aika ja paikka

ti 14.2. ja 21.2.2023 klo 17.30-19.00, etäopetus

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat opiskella monipuolisen sukututkimusohjelman käyttöä.

Kouluttajat

Ritva Sampio, Suomen Sukututkimustoimisto Oy

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Verkkoluennot tallennetaan, joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Snellman-kesäyliopistossa on luennon aikana tekninen tuki, joka auttaa tarvittaessa omien laitteiden kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Merja Huttunen, koulutuskoordinaattori
  merja.huttunen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2851

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  40 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset