Sivistys – julkaisupaketti

Hinta
44,00

Sivistys -julkaisupaketista löydät seuraavat kirjat:

A-SARJA Liisi Huhtala (toim.): Monisärmäinen Minna Canth
A-SARJA Seppo Niemelä: SIVISTYMINEN Sivistystarve, -pedagogiikka ja -politiikka pohjoismaisessa kansansivistystraditiossa
C-SARJA Snellman´s Concept of Civilisation
C-SARJA Esa Sironen ja Eero Ojanen: Snellman Kuopiossa dvd ja booklet

Löydät lisätietoa alta!

A-SARJA Liisi Huhtala (toim.): Monisärmäinen Minna Canth

Julkaisu nro: 20/1998

Sivumäärä: 186

Mitat: 205x145x10

ISBN: 951-842-190-0

Asu: Pehmeäkantinen

Kuvausteksti: Tämän teoksen kirjoitukset perustuvat luentosarjaan, jonka järjestivät syksyllä 1994 Minna Canthin Seura ja Helsingin yliopiston Kotimaisen kirjallisuuden laitos. Kirjallisuuden ja historian tutkijat, kirjailija, juristi sekä kielen, dialogin ja elokuvan tuntijat luovat uutta kuvaa Minna Canthista.

Dosentti Anneli Mäkelä-Alitalo hahmottaa Minna Canthia ja naisen asemaa 1800-luvun lainsäädäntöä vasten. Fil. lis. Ritva Haavikko on tutkinut Canthin lapsuutta ja lapsuudenkodin vaikutusta kirjailijan vaiheissa. Dos. Tellervo Krogerus kirjoittaa Canthin feminismistä sekä Canthista lehtikirjoittajana. Apul. prof. Ilkka Nummela tuo yrityshistorioitsijan näkökulman Minna Canthin uraan kauppiaana ja liikenaisena. Professori Pirkko K. Koskinen katsoo juristina Minna Canthin näytelmien oikeuskäsityksiä

Minna Canthin draamojen syntyprosesseihin on paneutunut apul. prof.

Pirkko Koski ja niiden vastaanottoon fil. tri Leeni Tiirakari. Dos. Veijo Hie tala kirjoittaa Minna Canthin tuotannon filmatisoinneista. Kirjailija Laura Ruohosen vertailukohteena on kansainvälinen naisten kirjoittama näytelmäkirjallisuus.

Suomalaisen dialogin ja nuoren suomen kielen ongelmasta kirjoittaa maisteri Erkki Lyytikäinen. Prof. Liisi Huhtala paneutuu 1800-luvun lopun suuriin keskusteluaiheisiin kuuluneen identiteettiproblematiikan esilletuloon ja professori Irmeli Niemi naisena olemisen arvoituksiin Minna Canthin tuotannossa.

A-SARJA Seppo Niemelä: SIVISTYMINEN Sivistystarve, -pedagogiikka ja -politiikka pohjoismaisessa kansansivistystraditiossa

Julkaisu nro: 25/2011

Sivumäärä: 283

Mitat: 210x145x18

ISBN: 978-951-9140-58-2

Asu: Pehmeäkantinen

Kuvausteksti: Mitä on sivistyminen ja mihin sitä tarvitaan?

Sivistyminen on omaehtoisen oppimisen prosessi. Ihminen sivistyy, kun hän voi toteuttaa itseään ja kasvaa omiin mittoihinsa sekä yksilönä että osana yhteisöä. Sivistyspedagogiikka korostaa oppijan ainutlaatuisuutta. Tarvitsemme sitä luovuuden, innovatiivisuuden ja oma-aloitteellisuuden moottoriksi.

Seppo Niemelän väitöstutkimus luo pohjan keskustelulle vapaan sivistystyön kehittämisen, arvioimisen ja rahoittamisen painopisteistä. Samalla se palvelee johdatuksena kansanopiston, opintopiirin ja sivistävän kansalaisjärjestön lähtökohtiin.

C-SARJA Snellman´s Concept of Civilisation

Julkaisu nro: 8/2006

Sivumäärä: 52

Mitat: 210x148x3

ISBN: 951-842-298-2

Asu: Pehmeäkantinen

Kuvausteksti:

C-SARJA Esa Sironen ja Eero Ojanen: Snellman Kuopiossa dvd ja booklet

Julkaisu nro: 10/2017

Kesto: 33min.

Mitat: 

ISBN: 978-951-842-377-8

Asu: Levykotelo

Kuvausteksti: J.V. Snellmanin Kuopion vuosista 1843-49 avautuu kurkistusikkuna vasta ideoina muotoivaan moderniin Suomeen. Dokumentti kuvaa Snellmanin toimintaa osana 1840-luvun eurooppalaista murrosta.  Liitteenä Eero Ojasen essee Snellmanin Saima-lehdessään julkaisemista Kuopio-kirjoituksista.

 • Lisätietoja: 

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

  Paino: 0.9 Kg

  Postitus kolmen työpäivän kuluessa maksun jälkeen.

 • Hinta: 

  44 €

  Hinta sisältää postikulut Suomen sisällä ja arvonlisäveron 10%. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso usein kysytyt kysymykset>>