Secret Forest – varhennetun englannin tarinallinen toimintaseikkailu

Ajankohta
02.03.2023 - 02.03.2023
Paikka
Varkaudessa
Hinta
120,00
Ilmoittaudu viimeistään
26.02.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Secret Forest –toimintaseikkailun aikana saat vinkkejä varhennetun englannin kielen opettamiseen. Koulutuksen aikana tehdään mielikuvitusretki metsään, jonka toimintapaikoilla opitaan englannin kielen alkeiden eri osa-alueita. Retken aikana käytetään sanastoa, fraaseja ja yksinkertaista keskustelua. Oppimista syventää draaman keinojen käyttäminen.

Sisältö

Ennen Secret Forest –toimintaseikkailun alkamista, osallistujat pääsevät sukeltamaan rooliin valmistamalla metsäneläinpannan. Sen jälkeen astutaan mystisestä portista sisään salaperäiseen metsään. Metsässä liikutaan kartan palojen viitoittamaa polkua pitkin ja tapaamalla erilaisia eläimiä. Tarina ja kartta johdattaa osallistuja toimintapisteille, joissa opetellaan englanniksi leikkien ja pelien avulla eläimiä, numeroita, värejä, tervehdyksiä, esineitä, kehonosia, vaatteita ja ruokia. Perille saavuttua istahdetaan nuotiolle ja kootaan yhteen seikkailun antia.

Lähde mukaan salaiseen metsään!

Osallistujilla on mahdollisuus ostaa Secret Forest -reppu, jossa on ohjeiden lisäksi monikäyttöisiä toimintamateriaalia ja -välineitä. Repun hinta on 95 €.

Osallistujien kesken arvotaan Ideapussukka, joka sisältää monikäyttöisiä välineitä toiminnalliseen opetukseen.

Aika ja paikka

Torstai 2.3.2023 klo 15.30-18.30, Varkaus

Kohderyhmä

Koulutus sopii varhaiskasvattajille (esikoulu),
1.-3 -luokkien opettajille ja erityisopettajille.

Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen suoritettuaan osallistuja:
•ymmärtää toiminnallisen opetuksen hyötyjä kielen oppimisessa
•osaa käyttää koulutuksen vinkkejä englannin kielen alkeiden opettamiseen toiminnallisesti
•tietää keinoja tarinallisen kokonaisuuden organisointiin
•osaa muuttaa toimintaideoita omalle opetusryhmälleen sopivaksi
•rohkaistuu suunnittelemaan tarinallisia, toiminnallisia tuokioita tai kokonaisuuksia

Kouluttajat

instructor_img

KM Teija Kauppi, luokanopettaja ja yrittäjä. Teija on toiminut luokanopettajana lähes 35 vuotta. Hän on erikoistunut alkuopetukseen ja englannin kielen opetukseen. Teija on ollut mukana monissa projekteissa ja hankkeissa, muun muassa KiVa -koulu- ja Prokoulu- toiminnan käynnistäminen koulussa ja esi- ja alkuopetuksen yhteistyön kehittäminen. Hän on koulunsa kerhovastaava sekä koulun vanhempainyhdistyksen opettajajäsen.

Opetustyössään Teija huomioi oppilaiden yksilöllisyyttä ja pyrkii kehittämään oppilasryhmälle sopivia tehtäviä ja opetusmenetelmiä. Hänelle on tärkeää luoda luokkaan lämmin ilmapiiri, jossa opettaja voi luottaa lapsiin ja lapset opettajaan.

KM Eija Leskinen, luokanopettaja, tietokirjailija, draamapedagogi ja yrittäjä. Eija on toiminut luokanopettajana 30 vuotta. Hän on erikoistunut kahdeksaan oppiaineeseen. Koulun ja opetuksen kehittäminen on aina osa Eijan työtä. Hän on ollut mukana monissa erilaisissa projekteissa, esimerkiksi Kansanperinne-projektissa. Hän on koulunsa kerhovastaava ja kulttuuriyhdyshenkilö.
Eija on kirjoittanut kirjat ”Kuvallisen ilmaisun taito 1 ja 2” Tuija Karjalaisen kanssa. Hän on kirjoittanut toiminnallisesta oppimisesta Juho Norrenan kirjaan ”Ryhmä oppimaan!”. Eijan oma kirja on suosittu ”Ryhmä toimimaan!”.
Eija uskoo oppilaiden taitoihin ja kykyyn oppia. Opetuksessa hän käyttää paljon draamaa ja toiminnallisia menetelmiä. Hän on huomannut oppilaiden koulumotivaation ja oppimisen paranevan monipuolisten menetelmien avulla.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston toiminnallisen opetuksen koulutus

 • Lisätietoja: 

  Miia Impiö, suunnittelija
  miia.impio(a)snellmanedu.fi
  044 713 8664

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  120 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset