Sanataideohjaajan pedagogiset taidot 5 op

Ajankohta
24.02.2023 - 25.02.2023
Paikka
Kuopiossa
Hinta
190,00
Ilmoittaudu viimeistään
16.02.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Sanataideohjaajan pedagogiset taidot (5op) opintojakso kuuluu syyskuussa 2022 alkaneeseen Lasten ja nuorten sanataideohjaajakoulutukseen (28 op), jossa sukelletaan kattavasti nykypäivän sanataidekasvatuksen monipuoliseen kenttään. Koulutuskokonaisuudessa nostetaan esille laajasti ajankohtaista lasten ja nuorten kirjallisuutta, sanataideopetuksen erilaisia muotoja sekä tuoretta alan tutkimustietoa. Lasten ja nuorten sanataideohjaajakoulutuskokonaisuudessa sanataidetta käsitellään laajasti sekä menetelmien kirjon että monitaiteisuuden näkökulmasta.

Katso myös muut kokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot:

Lue lisää Lasten ja nuorten sanataideohjaajakoulutuksesta blogista: www.snellmanedu.fi/sanataide-inspiroi-lasta-nuorta-ja-tekijaansa

Sisältö

 • kirjoittaminen luovana prosessina
 • sanataiteen monimuotoisuus
 • ikätasojen huomioiminen
 • kirjoittamisen ohjaamisessa
 • palautteen antaminen/arviointi/ motivointi
 • Ryhmäprosessi

Aika ja paikka

pe-la 24.-25.2.2023, Kuopiossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti opetus-, ohjaus-, kasvatus- ja kirjastoalan työntekijöille sekä kirjoittajille, jotka haluavat laajentaa omaa työnkuvaansa lasten ja nuorten sanataideohjaukseen sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajat

instructor_img

Joanna Heinonen, KM, luokanopettaja, kirjailija, sanataideohjaaja

Joanna Heinonen on luokanopettaja ja sanataiteen ammattilainen Jyväskylästä. Hän on erikoistunut lukemaan ja kirjoittamaan opettamiseen ja tottunut hyödyntämään sanataidetta monipuolisesti eri oppiaineissa. Luokanopettajan työn lisäksi Joanna on ohjannut erilaisia sanataiteen kursseja sekä kirjoittanut kirjoja lapsille ja nuorille aikuisille. Sanataideohjaajakoulutuksessa Joanna toimii kouluttajana.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  190 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset