Säilytä innostus ja motivaatio työssä

Ajankohta
07.04.2022 - 08.04.2022
Paikka
Etäopetus
Hinta
149,00
Ilmoittaudu viimeistään
31.03.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tunnetko työssäsi tylsistymistä tai kyynisyyttä? Onko työpäivässäsi kuormittavia tekijöitä? Kuinka löytää kadonnut ilo työtä kohtaan? Tästä kaksiosaisesta ja vuorovaikutteisesta etäkoulutuksesta saat uusia näkökulmia työelämään ja työhyvinvointiin innostavalla ja raikkaalla tavalla!

Koulutuksessa käsitellään työniloa, omaa asennetta ja jaksamista työelämässä. Tunnistamalla työhyvinvoinnin osatekijöitä ja omia vahvuuksia, osaat myös muokata työn eri osa-alueita. Voit vaikuttaa omaan toimintaasi siten, että oma jaksaminen lisääntyy, energisoidut ja työelämä tuntuu mielekkäämmältä.

Säilytä innostus ja motivaatio työssä -koulutus auttaa sinua ymmärtämään omaa käyttäytymistäsi, löytämään energiaa ja tasapainoa elämän eri osa-alueista sekä pohtimaan omaa suhdetta työhön.

Oletko miettinyt oman työnkuvan päivittämistä tai seuraavaa urasiirtoa? Tunnistamalla motiivisi osaat suunnata energiasi oikein ja säästyt aikaa vievältä pohdinnalta. Tervetuloa mukaan!

Sisältö

Innosta ja innostu, to 7.4.
Ensimmäisessä osiossa pureudutaan työnilon ja työinnon kokemuksiin, työn vetovoimaan ja hyvinvointiin niin työntekijän kuin koko työyhteisön näkökulmasta. Pohditaan omaa suhdetta työhön erilaisten valmennuksellisten harjoitteiden kautta sekä avarretaan ajatuksia keskustelujen avulla.

Motivoi ja motivoidu, pe 8.4
.
Mistä motivaatio syntyy ja miten sitä ylläpidetään? Steven Reissin motivaatioteoria osoittaa, kuinka 16 elämän perustarvetta voivat ilmetä ihmisten käyttäytymisessä. Teorian ymmärtäminen auttaa ymmärtämään paremmin myös läheisten (esim. työkavereiden ja perheenjäsenten) käyttäytymistä ja myös sitä mikä saa heidän käytöksessään nostamaan omaa ärsyyntymistä. Käydään läpi teorian keskeiset osatekijät ja pohditaan motiivien ilmenemistä omalla kohdalla.

Steven Reissin kehittämä motivaatioprofiili on yksi maailman tunnetuimmista motivaatiotyökaluista. Reilusti yli 100 000 ihmistä ympäri maapallon on tehnyt oman motivaatioprofiilinsa. Sitä on käytetty mm. työyhteisöjen, yksilöiden, urheilujoukkueiden valmennuksessa lisäämällä ymmärrystä omasta sekä muiden käyttäytymisestä. Tutkitusti motivaatioprofiili on suhteellisen pysyvä, joten samaa motivaatioprofiilia voi hyödyntää yksilö-, pari-, tiimi- ja organisaatiotarpeisiin.

Aika ja paikka

To-pe 7.-8.4.2022 klo 12–15, etäopetus

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille kiinnostuneille työntekijöille, hr-asiantuntijoille ja esihenkilöille ja muille työn kuormitustekijöitä pohtineille. Motivaatioprofiilin käyttö sopii jokaiselle, toimialasta tai tehtävänkuvasta riippumatta.
Maksimiosallistujamäärä 20.

Osaamistavoitteet

Koulutus antaa uusia näkökulmia ja välineitä omaan ajatteluun, työssä jaksamiseen ja työn iloon. Auttaa myös ymmärtämään työntekijöiden erilaisuutta työpaikalla niin esimiehen kuin työntekijän näkökulmasta.

Kouluttajat

instructor_img

Leena Ståhlberg (KM) ja Marjaana Herlevi (KM). Molemmat kouluttajat ovat valmentavan ohjauksen ammattilaisia sekä RMP-motivaatiovalmentajia. Heidät valittiin vuoden 2020 motivaatiovalmentajaksi. Lue lisää Leenasta ja Marjaanasta. www.opocoaching.fi/keita-me-olemme/

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus
  Koulutus on vuorovaikutteinen etäkoulutus.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  149 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Maksusuunnitelma: kaksi erää. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset